De loserpapa

De loserpapa - Danielle Bax | Northernlights300.org

...pa is geschreven door Daniëlle Bax en gaat in het kort over over: Als Yves eindelijk besluit van zijn vrouw te gaan scheiden, komt hij terecht in een nachtmerrie ... De loserpapa van Danielle Rompelberg-Bax | Boek en ... ... . Haar bedrog en provocaties monden uit in een machteloze strijd waarbij zijn kinderen als pionnen heen en weer worden geschoven. Buy De loserpapa 01 by Bax, Danielle (ISBN: 9789461935564) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. 'De Loserpapa' laat op indringende wijze de strijd van een gescheiden vader om zijn kinderen zien. Je voelt de machteloosheid en het onrecht wanneer Yves, de ho ... De loserpapa eBook door Danielle Bax - 9789462549326 ... ... . 'De Loserpapa' laat op indringende wijze de strijd van een gescheiden vader om zijn kinderen zien. Je voelt de machteloosheid en het onrecht wanneer Yves, de hoofdpersoon in het verhaal, te maken krijgt met de grillen van zijn psychisch zieke ex en het rechtssysteem dat - ondanks haar stoornis - volledig op haar hand is. Noté /5: Achetez De loserpapa de Bax, Danielle: ISBN: 9789461935564 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour...

INFORMATIE

AUTEUR
Danielle Bax
DIMENSIE
12,90 MB
BESTANDSNAAM
De loserpapa.pdf

OMSCHRIJVING

Yves is 37 jaar als hij in een nachtmerrie belandt. Zijn vrouw Sandra bedriegt hem met zijn beste vriend. Ze manipuleert de situatie en kruipt zelf in de slachtofferrol.Ze wordt verschillende malen opgenomen op een psychiatrische afdeling en op de intensive care. Wanneer Yves uiteindelijk de scheiding in gang zet, worden de kinderen echter aan haar toegewezen. Yves probeert zijn leven weer op te bouwen, maar wordt meegesleurd in een achtbaan van emoties. Er volgen talloze machtsspelletjes met de kinderen als pionnen, gebeurtenissen worden door zijn ex-vrouw in scene gezet en ze provoceert haar hele omgeving. Ondanks talloze hulpkreten wordt er door de instanties niet ingegrepen. Van een afstand kijkt Yves toe hoe verschillende nieuwe mannen in het leven van zijn kinderen komen en weer verdwijnen. Hij raakt steeds verder van zijn kinderen verwijderd. Sandra heeft de regie volledig in handen. Voor de buitenwereld een onzichtbare lijdensweg, voor Yves een op hol geslagen trein zonder eindpunt. Hij begint te begrijpen hoe en waarom familiedrama's ontstaan maar besluit dat hij die weg nooit wil inslaan. Het rechtssyteem laat vaders zich bewijzen en toch eindigen ze aan de zijlijn.

Wil je het boek lezen?De loserpapa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Danielle Bax. Lezen De loserpapa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN