Basisboek recht

Basisboek recht - Lydia Janssen | Northernlights300.org

...andstype: PDF Distributievorm: Ebook (digitaal) Aantal pagina's: Afhankelijk van e-reader Beveiliging: Geen Informatie ... Basisboek recht - Mr.O.A.P Van Der Roest. Zoekeenboek.nl ... ... Beschrijving Basisboek Recht zet de belangrijkste rechtsgebieden en beginselen van het Nederlands recht voor je uiteen. Het duidelijke taalgebruik, de aansprekende praktische voorbeelden en verhelderende rechterlijke uitspraken maken het boek uitermate toegankelijk. Het Basisboek recht is een inleiding in het recht. Het is een bronnenboek geschreven met het oog op het competentiegerichte onderwijs van het cluster juridisch van het ... Samenvatting Basisboek recht Mr. O.A.P. van der Roest ... ... . Het is een bronnenboek geschreven met het oog op het competentiegerichte onderwijs van het cluster juridisch van het mbo. Het boek kan natuurlijk ook van nut zijn voor anderen die een inleiding in het recht zoeken. Er is voor gekozen de stof te benaderen vanuit de praktijk naar de theorie. Basisboek Recht zet de belangrijkste rechtsgebieden en beginselen van het Nederlands recht voor je uiteen. Het duidelijke taalgebruik, de aansprekende praktische voorbeelden en verhelderende rechterlijke uitspraken maken het boek uitermate toegankelijk....

INFORMATIE

AUTEUR
Lydia Janssen
DIMENSIE
12,57 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek recht.pdf

OMSCHRIJVING

Het Basisboek recht is een inleiding in het recht. Het is een bronnenboek geschreven met het oog op het competentiegerichte onderwijs van het cluster juridisch van het mbo. Het boek kan natuurlijk ook van nut zijn voor anderen die een inleiding in het recht zoeken.Er is voor gekozen de stof te benaderen vanuit de praktijk naar de theorie. Ieder hoofdstuk begint daarom met een casus die zoveel mogelijk aansluit bij de dagelijkse praktijk. De stof wordt zo beschreven dat de lezer er zich iets bij voor kan stellen. Dit is een van de redenen waarom het boek begint met een blok over personen- en familierecht gevolgd door een blok over strafrecht. Pas daarna komen de blokken met de wat meer abstracte onderwerpen zoals verbintenissenrecht en goederenrecht aan bod.Het boek is zo geschreven dat de cursist de stof zowel zelfstandig als onder begeleiding kan bestuderen. Het is echter niet alleen bruikbaar als studieboek maar kan ook goed als naslagwerk c.q. bronnenboek dienen en zal uitkomst bieden bij werken in praktijksimulaties of tijdens de stage. Een duidelijke hoofdstukstructuur met doelstellingen, een casus, een inleiding en aan het eind een samenvatting en kernbegrippen, gidsen de cursist door de stof. Met behulp van de vragen en opdrachten aan het slot van ieder hoofdstuk kan de cursist vaststellen of hij de leerstof op toepassingsniveau beheerst.

Wil je het boek lezen?Basisboek recht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lydia Janssen. Lezen Basisboek recht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN