Wapen Van Avalon

Wapen Van Avalon - Diana L Paxson | Northernlights300.org

...olger Mikantor wordt gekidnapt en als slaaf buiten de grenzen van Avalon verkocht ... Wapen van Avalon door Marion Zimmer Zimmer Bradley & Diana ... ... . Thuis denkt iedereen dat hij is overleden. Dit is voor de wijsgeer Galid aanleiding om de troon op te eisen. Wapen van Avalon. Auteur(s) Diana L Paxson, Marion Zimmer Zimmer Bradley Vertaler(s) Renée Vink. NUR code(s) 302 Vertaalde literaire roman, novelle Imprint(s) Boekerij Uitgever(s) Meulenhoff Boekerij B.V. Taal Nederlands Vers. datum 19/08/2010 NSTC 100015421. Het wapen van Avalon. De jonge troonopvolger M ... Rebecca's boeken: Wapen van Avalon ... . datum 19/08/2010 NSTC 100015421. Het wapen van Avalon. De jonge troonopvolger Mikantor wordt gekidnapt en als slaaf buiten de grenzen van Avalon verkocht. Thuis denkt iedereen dat hij is overleden. Dit is voor de wijsgeer Galid aanleiding om de troon op te eisen. Anderle, de vrouwe van Avalon, wendt alle middelen die ze heeft aan om dit te voorkomen. Haar dochter, Tirilan, kan de dood gewaande Mikantor niet vergeten en ... Anderle, de vrouwe van Avalon, wendt alle midd Wapen van Avalon, Diana L. Paxson, Marion Zimmer Zimmer Bradley - Ebook - 9789460927515 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Bradley, Marion; Paxson, Diana L. - Wapen van Avalon. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. "Rhonda Hc02. rebecca" .pdf download Hans van Oudenaarden. 1 Macht als onmacht boek .epub French. 1+1=3 boek .epub Delphine Chedru. 10 redenen waarom Zweden de moord op olof palme niet oplost boek - Marc Pennartz .pdf. 100% Harry pdf download (Alice Montgomery) 2 Eikels boek .epub Kort. Wapen van Avalon. Marion Zimmer Zimmer Bradley...

INFORMATIE

AUTEUR
Diana L Paxson
DIMENSIE
8,95 MB
BESTANDSNAAM
Wapen Van Avalon.pdf

OMSCHRIJVING

De jonge troonopvolger Mikantor wordt gekidnapt en als slaaf buiten de grenzen van Avalon verkocht. Thuis denkt iedereen dat hij is overleden. Dit is voor de wijsgeer Galid aanleiding om de troon op te eisen. Anderle, de vrouwe van Avalon, wendt alle middelen die ze heeft aan om dit te voorkomen. Haar dochter, Tirilan, kan de dood gewaande Mikantor niet vergeten en besluit als priesteres een celibatair leven te leiden. Wat niemand echter weet is dat Mikantor zijn terugkeer aan het voorbereiden is. Tijdens zijn leven als slaaf heeft hij veel geleerd over macht en onderdrukking en deze kennis zal hem zeker steunen in de onvermijdelijke confrontatie die hij met Galid aan moet gaan. Maar nog meer zal hij kracht putten uit het gebruik van een nieuw wapen: Excalibur.

Wil je het boek lezen?Wapen Van Avalon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diana L Paxson. Lezen Wapen Van Avalon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN