Volgens Willem

Volgens Willem - Yaël Vinckx | Northernlights300.org

...Venema. Hij begint met een optreden van Herman Brood bij een Nijmeegse studentenvereniging, voor een paar tientjes ... Volgens Willem | Heaven ... . Als hij daarna de Talking Heads naar datzelfde Nijmegen haalt, dichten de mensen hem een voorspellend vermogen toe. Volgens Willem. Peter Bartlema. 8 februari 2018. Hij geldt als de markantste concertpromotor van Nederland, vooral bij zijn inner circle en degenen die daar graag deel van uit willen maken. Willem Venema, ogenschijnlijk wars van conventies, maar ondertussen net zo makkelijk zaakwaarnemer voor een arti ... CodyCross - Moest volgens Ome Willem 'met een papje' ... . Willem Venema, ogenschijnlijk wars van conventies, maar ondertussen net zo makkelijk zaakwaarnemer voor een artiest van het volk als Guus Meeuwis. 9789045035079 9045035073 Volgens Willem In Volgens Willem vertelt Yaël Vinckx over de opkomst van een van Nederlands bekendste poppromoters: Willem Venema. Hij begint met een optreden van Herman Broo Samenvatting Is stadhouder Willem III de meest succesvolle vaderlandse veroveraar ooit? Hij overmeesterde immers in 1688 zonder slag of stoot Engeland. Of speelde zich achter de schermen minder nobele en krijgshaftige praktijken af? Sidney Smeets houdt de invasie van Willem onder een vergrootglas en komt tot een afgewogen en verrassende conclusie over de gemakkelijkste buitenlandse […] Volgens Willem gaat over de opkomst van een van Nederlands bekendste poppromoters: Willem Venema. Drank, drugs, seks, succes en mislukking - Willem vertelt het allemaal aan Yaël Vinckx. Anekdotes over popsterren en hoe ze zich áchter de schermen gedragen. In Volgens Willem vertelt Yaël Vinckx over de opkomst van een van Nederlands bekendste poppromoters: Willem Venema. Hij begint met een optreden van Herman Brood bij een Nijmeegse studentenvereniging, voor een paar tientjes. Als hij daarna de Talking Heads naar datzelfde Nijmegen haalt, dichten de mensen hem een voorspellend vermogen toe. In Volgens Willem vertelt Yaël Vinckx over de opkomst van een van Nederlands bekendste poppromoters: Willem Venema. Hij begint met een optreden van Herman Brood bij een Nijmeegse studentenvereniging, voor een paar tientjes. Als hij daarna de Talking Heads naar datzelfde Nijmegen haalt, dichten de mensen hem een voorspellend vermogen toe....

INFORMATIE

AUTEUR
Yaël Vinckx
DIMENSIE
7,90 MB
BESTANDSNAAM
Volgens Willem.pdf

OMSCHRIJVING

In Volgens Willem vertelt Yaël Vinckx over de opkomst van een van Nederlands bekendste poppromoters: Willem Venema. Hij begint met een optreden van Herman Brood bij een Nijmeegse studentenvereniging, voor een paar tientjes. Als hij daarna de Talking Heads naar datzelfde Nijmegen haalt, dichten de mensen hem een voorspellend vermogen toe. Als hij Pinkpop uit de modder trekt, heet hij de "redder van Limburg'. Niet lang daarna kronen ze hem tot "keizer van het clubcircuit' en spreken ze jaloers van "zijn koninkrijk'. En dan zit hij thuis, omdat hij niet meer te handhaven is.Volgens Willem gaat over popsterren en hoe ze zich áchter de schermen gedragen. Over hoe een hobby een business wordt en een business een industrie. In die industrie doen de aandeelhouders hun intrede, en met hen komen de managers en de juristen. Gezamenlijk verdrijven ze Willem, poppromotor van het eerste uur.

Wil je het boek lezen?Volgens Willem in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yaël Vinckx. Lezen Volgens Willem Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN