Verleid Me

Verleid Me - Anja Feliers | Northernlights300.org

...n de relatie tussen Oliver en Amelie mag wat meer diepte hebben en is allemaal zo voorspelbaar ... bol.com | Verleid me, Anja Feliers | 9789463830577 | Boeken ... . Verleid me. Ze was nooit van plan geweest iets met hem te beginnen. Ze had een prachtige man, twee schatten van kinderen, een veelbelovende carrière als schrijfster. Ze nam een risico. Een berekend risico. Een affaire van veertien dagen in het zuiden van Frankrijk was immers makkelijk toe te dekken. Vol overgave geniet ze. Is het peilloze verdriet om de dood van haar dochtertje een mogelijke ... Luister naar 'Verl ... bol.com | Verleid me (ebook), Stefanie van Mol ... ... . Is het peilloze verdriet om de dood van haar dochtertje een mogelijke ... Luister naar 'Verleid me' door Stefanie van Mol, verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Verteld door Jorien Zeevaart. Start vandaag nog een proefperiode van 30 dagen en ontvang je eerste luisterboek gratis. Amélie Jonker is aan het werk in het ziekenhuis als ze wordt opgeroepen op de Spoedeisende Hulp voor In verleid me van Anja Feliers gaan Nanou en Thomas na een zware periode in hun leven op vakantie naar Frankrijk om te proberen hun huwelijk weer in balans te krijgen. Een heerlijke villa met zwembad en een poolboy staan tot hun beschikking dus een mooie tijd in het verschiet! Lees „Verleid me" door Anja Feliers verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Ze was nooit van plan geweest iets met hem te beginnen. Ze had een prachtige man, twee schatten van kinderen, een veelbe... Verleid me. Amélie Jonker is aan het werk in het ziekenhuis als ze wordt opgeroepen op de Spoedeisende Hulp voor een topsporter met een flinke blessure. Oliver Prins, aanvoerder en topvoetballer bij voetbalclub FC Livius '85, raakte geblesseerd tijdens een voetbalwedstrijd. Als Amélie hem k...

INFORMATIE

AUTEUR
Anja Feliers
DIMENSIE
4,48 MB
BESTANDSNAAM
Verleid Me.pdf

OMSCHRIJVING

Ze was nooit van plan geweest iets met hem te beginnen. Ze had een prachtige man, twee schatten van kinderen, een veelbelovende carrière als schrijfster. Ze nam een risico. Een berekend risico. Een affaire van veertien dagen in het zuiden van Frankrijk was immers makkelijk toe te dekken. Vol overgave geniet ze. Is het peilloze verdriet om de dood van haar dochtertje een mogelijke verklaring?Hij houdt van haar. Ontegensprekelijk. De tragedie die zij samen hebben doorstaan heeft hen alleen maar sterker gemaakt. Maar als zijn ex-vriendin na jaren opnieuw contact opneemt met hem, komt alles op losse schroeven te staan. Hij voelt hoe beïnvloedbaar hij is, hoe kwetsbaar.Als ze terugkeren van hun vakantie uit Frankrijk blijkt echter dat meerdere mensen op de hoogte zijn van haar affaire. Haar zorgvuldig bewaarde geheim dreigt uit te komen. Zij zet alles op alles om haar relatie en haar gezin te redden. Maar haar onbekende vijand blijkt niet alleen perfide en meedogenloos, hij weet ook alles van haar en zij niets van hem... Het begin van een ongelijke strijd.Anja Feliers schreef eerder de veelgelezen jeugdromans Donkere kamers, Littekens, Jaloers en Onweerstaanbaar. Haar boeken zijn zeer levensecht, emotioneel, pakkend en spannend. Met Verleid me schrijft Anja haar eerste thriller voor volwassenen.

Wil je het boek lezen?Verleid Me in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anja Feliers. Lezen Verleid Me Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN