Springbonen

Springbonen - Wanda Bommer | Northernlights300.org

...geweest om de ultieme reis te plannen voor haar gezin ... Wanda Bommer ... . Maar zelfs een droomvakantie blijkt niet voldoende om de broze familiebanden te verstevigen. Geschreven bij Springbonen. Springbonen, ze bestaan. Daar kwam ik achter toen ik de roman 'Springbonen' door Wanda Bommer mocht lezen en meedeed aan de leesclub van Bol. Ik kende de auteur niet, maar was wel geïntrigeerd door de titel en de achterflap. Bommer heeft een vlotte pen, haar stijl is voor een ... Springbonen - Home | Facebook ... . Bommer heeft een vlotte pen, haar stijl is voor een lezer gemakkelijk. Springbonen. 271 likes. De roman SPRINGBONEN verschijnt 22 augstus 2017! Recensie: Springbonen - Wanda Bommer. In Spingbonen is Claire Kouwenaar maanden bezig geweest om de ultieme reis te plannen voor haar gezin; een roadtrip door Zuidwest Amerika. Het organiseren zit Claire in het bloed, dat kun je gerust aan haar overlaten. In haar vriendenkring wordt ze zelfs Reisbureau Claire Kouwenaar genoemd. Springbonen. Wanda Bommer 4 september 2018 | Tip van Marijke. Niet eerder las ik een boek van Wanda Bommer. Maar dit smaakt naar meer. Bommer schrijft met vaart en houdt je op het puntje van je stoel met dit verhaal over een hip gezin dat een roadtrip door Amerika maakt. Lees „Springbonen" door Wanda Bommer verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Velen dromen ervan: een roadtrip door het zuidwesten van de Verenigde Staten. Californische stranden, adembenemende cany... Waarom springbonen springen Gaétan Soucy. Music-hall! Vertaald door Han Meijer. Querido, 350 blz., € 18,95. Jacq Vogelaar. 7 augustus 2004 - verschenen in uit nr. 32. Abonnees kunnen artikelen aan hun leeslijs...

INFORMATIE

AUTEUR
Wanda Bommer
DIMENSIE
8,87 MB
BESTANDSNAAM
Springbonen.pdf

OMSCHRIJVING

Velen dromen ervan: een roadtrip door het zuidwesten van de Verenigde Staten. Californische stranden, adembenemende canyons, sprankelend Las Vegas… Claire Kouwenaar is maanden bezig geweest om de ultieme reis te plannen voor haar gezin. Maar zelfs een droomvakantie blijkt niet voldoende om de broze familiebanden te verstevigen. Integendeel.Sinds Claire haar tweelingdochters verteld heeft dat ze oorspronkelijk zwanger was van een drieling, zijn de meisjes ervan overtuigd dat ze hun potentiële broertje geabsorbeerd hebben. Ze dragen hem met zich mee, gaan met hem in gesprek, en houden rekening met zijn wensen. Tijdens de roadtrip begint het broertje steeds nadrukkelijker om een eigen lichaam te zeuren. De pubers bedenken fantasievolle oplossingen voor deze kwestie, maar verliezen daarbij de realiteit zorgwekkend ver uit het oog. Claire en haar echtgenoot Rogier worden ondertussen in beslag genomen door concretere problemen. Zij ontdekken dat het redden van hun relatie minimaal een van hun beider carrières zal kosten. De vraag is niet alleen wie van de twee dit offer zou moeten brengen, maar ook of hun huwelijk deze prijs nog waard is."Een superieure verteller met een benijdenswaardig taalgevoel.' – Het Parool"De kracht van Bommers schrijverschap ligt in haar naturel verteltrant, het construeren van een uitgekiend plot en de geloofwaardigheid van haar karakters.' – NRC Handelsblad"Stilletjes werkt Bommer door aan een steady oeuvre – helder, grappig en met veel vaart.' – LINDA.

Wil je het boek lezen?Springbonen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wanda Bommer. Lezen Springbonen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN