Het leven volgens Rutger Kopland

Het leven volgens Rutger Kopland - Erik Borgman | Northernlights300.org

...rden tijdens een symposium gewijd aan Kopland ... Het leven volgens Rutger Kopland van Erik Borgman, Arnon ... ... . Arnon Grunberg, Johan Goud, Stefaan Evenpoel en Marjoleine de Vos hielden voordrachten over de al dan niet verborgen levensbeschouwing in de poëzie van Kopland. 'Het leven volgens Rutger Kopland, onze vluchtige plek van de waarheid' door Erik Borgman, Arnon Grunberg, Stefan Evenepoel, Harry Kunneman, Marjoleine de Vos - Onze prijs: €21,99 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Het leven volgens Rutger Kopland Onze vluch ... Het leven volgens Rutger Kopland - De online boekenwinkel ... ... . Het leven volgens Rutger Kopland Onze vluchtige plek van de waarheid onder redactie van Johan Goud Auteurs: Erik Borgman Stefaan Evenepoel Johan Goud Arnon Grunberg Harry Kunneman Marjoleine de Vos columns van Tom van Deel, Willem Hendrik Gispen, Jaap Goedegebuure, Johan Goud, Anton Korteweg Het leven volgens Rutger Kopland is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Het leven volgens Rutger Kopland PDF te downloaden op onze website secretcharter.co.uk Er zijn ook andere boeken van de auteur Het leven volgens Rutger Kopland Het leven volgens Rutger Kopland | ISBN 9789086870875 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Erik Borgman, Erik Borgman - Het leven volgens Rutger Kopland Dit boek is gewijd aan een levensbeschouwelijke lectuur van het werk van Rutger Kopland. Daarbij komen literaire, filosofische en religieuze aspecten aan de orde. Dat Rutger Kopland (1934) tot de belangrijkste moderne Nederlandstalige dichters behoort, is onomstreden. Naast zijn werk als biologisch psychiater en hoogleraar, publiceerde hij veertien dichtbundels en een drietal boeken met ... Het leven volgens Rutger Kopland kopen bij Bookspot.be. Dit boek is gewijd aan een levensbeschouwelijke lectuur van het werk van Rutger Kopland. Daarbij komen literaire, filosofische en religieuze aspecten aan de orde. Dat Rutger Kopland (1934) tot de belangrijkste moderne Nederlandstalige dichters behoort, is onomstreden. Het leven volgens Rutger Kopland Het leven volgens Rutger Kopland onze vluchtige plek van de waarheid. Prijs: € 21,99: Levertijd: 2-3 werkdagen Actie: Geen verzendkosten! Erik Borgman, Arnon Grunberg, Stefan Evenepoel, Harry Kunneman, Marjoleine de Vos. Paperback | Januari 2012 | Het leve...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Borgman
DIMENSIE
3,84 MB
BESTANDSNAAM
Het leven volgens Rutger Kopland.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is gewijd aan een levensbeschouwelijke lectuur van het werk van Rutger Kopland. Daarbij komen literaire, filosofische en religieuze aspecten aan de orde. Dat Rutger Kopland (1934) tot de belangrijkste moderne Nederlandstalige dichters behoort, is onomstreden. Naast zijn werk als biologisch psychiater en hoogleraar, publiceerde hij veertien dichtbundels en een drietal boeken met literaire essays. Ze worden door een opvallend breed publiek gelezen en zijn met tal van literaire prijzen en eredoctoraten bekroond. Koplands poëzie vertolkt een aardse spiritualiteit, die de lof van de oppervlakkigheid zingt maar de echo van wat verdwenen is blijft opvangen.Aan dit boek werkten mee: de schrijver ARNON GRUNBERG, de neerlandici TOM VAN DEEL, STEFAAN EVENEPOEL, JAAP GOEDEGEBUURE en MARJOLEINE DE VOS, de literatuurwetenschapper ANTON KORTEWEG, de filosoof HARRY KUNNEMAN, de neurowetenschapper WILLEM HENDRIK GISPEN en de theologen/religiewetenschappers ERIK BORGMAN en JOHAN GOUD.Eerder verscheen, in dezelfde opzet en uitvoering, 'Het leven volgens Arnon Grunberg', eveneens onder redactie van Johan Goud.Johan Goud (1950) is hoogleraar 'Religie en zingeving in literatuur en kunst' aan de Universiteit Utrecht. Hij is een vooraanstaand Levinas-kenner en publiceerde daarnaast over uiteenlopende theologische en filosofische thema's.

Wil je het boek lezen?Het leven volgens Rutger Kopland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Borgman. Lezen Het leven volgens Rutger Kopland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN