Eerst als tragedie, dan als klucht

Eerst als tragedie, dan als klucht - Slavoj Zizek | Northernlights300.org

...s weer tijd voor het communisme. Ga er maar even aanstaan ... bol.com | Eerst als tragedie, dan als klucht ... ... . Ondanks het feit dat ik zijn marxistische opvatting niet aanhang toch doorgegaan met het boek door te nemen. Noté /5. Retrouvez Eerst als tragedie, dan als klucht et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion Bel Jazz Fest :: Jazz in tijden van corona. Albums. Renton Jules :: A Little Souvenir Compra Eerst als tragedie, dan als klucht. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Slavoj Zizek - Eer ... bol.com | Eerst als tragedie, dan als klucht ... ... . SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Slavoj Zizek - Eerst als tragedie, dan als klucht. 3 video's van Slavoj Zizek. Kapitalisme is het probleem, niet de oplossing. Video van RSA Animated. De kern van Eerst als tragedie, dan als klucht van Slavoj Zizek: Deze inhoud is niet te zien omdat je cookies van derde partijen hebt geweigerd. Eerst als tragedie, dan als klucht | Zizek, Slavoj | ISBN: 9789461054968 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. SLAVOJ ZIZEK - NU TE KOOP - 2011 - Hegel stelde dat de geschiedenis zich steeds herhaalt. Marx beaamde dit, maar verbeterde hem op een essentieel punt. Historische gebeurtenis… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers!...

INFORMATIE

AUTEUR
Slavoj Zizek
DIMENSIE
4,81 MB
BESTANDSNAAM
Eerst als tragedie, dan als klucht.pdf

OMSCHRIJVING

Eerst als tragedie, dan als klucht 1e druk is een boek van Slavoj Zizek uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789461054968 Hegel stelde dat de geschiedenis zich steeds herhaalt. Marx beaamde dit, maar verbeterde hem op een essentieel punt. Historische gebeurtenissen vinden eerst plaats als tragedie, maar keren vervolgens terug als klucht. In Slavoji eks kernachtige nieuwe boek is dit gegeven het uitgangspunt voor een messcherpe analyse van de situatie anno nu. Eerst als tragedie, dan als klucht kijkt terug op de eerste tien jaar van de eenentwintigste eeuw. In 2001 begonnen deze met een tragedie: de aanslagen op 11 september. Zeven jaar later eindigen ze met een klucht: de economische crisis. In die twee momenten stierf het liberalisme feitelijk twee keer: als politieke theorie en als economisch systeem. Toch houdt het lijk van deze ideologie niet op ons op allerlei manieren te bespoken. Een bijzonder ernstige zaak, omdat het verhindert de kritieke staat van de wereld adequaat aan te pakken. Volgensi ek staat de apocalyps op de stoep, niet alleen in ecomomische zin, maar ook ecologisch, biogenetisch en sociaal. Het is de hoogste tijd dat progressievelingen en vemeend 'links' ophouden met navelstaren en serieus over de revolutie gaan nadenken!De Nederlandse vertaling is een door de auteur geactualiseerde uitgave van zijn oorspronkelijke boek uit 2009.Slavoji ek (1949) is hoogleraar aan de Universiteit van Ljubljana, Slovenien aan de European Graduate School in Saas-Fee, Zwitserland. Eerder verschenen bij Boom/SUN o.a. Welkom in de woestijn van de werkelijkheid (2005), Geweld (2009) en Intolerantie (2011).

Wil je het boek lezen?Eerst als tragedie, dan als klucht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Slavoj Zizek. Lezen Eerst als tragedie, dan als klucht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN