Een webshop is geen carrière

Een webshop is geen carrière - Marianne Zwagerman | Northernlights300.org

...ijs". Ik vond het wel herkenbaar eigenlijk en twitterde dat dan ook: Het klopt ... Webwinkel beginnen? - Ondernemen & Internet ... . Er bestaan heel veel mutsenwinkels. Bestel Een webshop is geen carrière van Marianne Zwagerman. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een webshop is geen carrière. ... Zwagerman gebruikt talloze voorbeelden uit haar eigen carrière. En spaart zichzelf daarbij niet. Hoe ze haar eigen vrouwelijkheid uit het oog verloor en keihard naar beneden viel. Maar ze krabbelde op. Werd een ander mens. Kreeg een leuker leven. Marianne ... bol.com | Een webshop is geen carri re, Marianne Zwagerman ... ... . Maar ze krabbelde op. Werd een ander mens. Kreeg een leuker leven. Marianne Zwagerman Een webshop is geen carrière. ontsnap uit het mutsenparadijs. Gedrukt boek . Aansporing voor vrouwen om zelf de regie van hun leven en carrière in handen te nemen door een combinatie van ambitieuze doelgerichtheid en vrouwelijkheid. Genre Non-Fictie Onderwerpen 'Een webshop is geen carrière', heet het boek van Marianne Zwagerman, dat in 2011 uitkwam. Er is redelijk wat controverse geweest rondom dit boek, mede veroorzaakt door het vaak weinig genuanceerde media-optreden van mevrouw Zwagerman. Deze dame heeft een missie: haar seksegenoten te helpen ontsnappen. Een webshop is geen carrière | ISBN 9789461560575 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De titels van deze artikelen, zijn een dikke vette knipoog naar het boek 'Een webshop is geen carrière' van Marianne Zwagerman. Toen dit boek in 2011 uitkwam, heb ik het uit pure nieuwsgierigheid meteen aangeschaft, vooral omdat er zoveel vrouwen van moesten schuimbekken op Twitter. Een webshop is geen carrière Marianne Zwagerman • Boek • paperback. Samenvatting . ... Zwagerman gebruikt talloze voorbeelden uit haar eigen carrière. En spaart zichzelf daarbij niet. Hoe ze haar eigen vrouwelijkheid uit het oog verloor en keihard naar beneden viel. Als je de titel leest klinkt er misschien een na-na-na-na-na toontje achteraan, inclusief tong en dichtgeknepen ogen. Maar zo is het niet bedoeld. Wat ik wel vandaag duidelijk wil maken is dat carrière (willen) maken eigenlijk alleen maar een persoonlijke wens is en geen verwachting. Soms denk ik er weleens over na. 'Een webshop...

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Zwagerman
DIMENSIE
7,22 MB
BESTANDSNAAM
Een webshop is geen carrière.pdf

OMSCHRIJVING

Ze schopte het als gediplomeerd tweedehands autoverkoper tot omroepbaas. In dit vrolijke boek vol tips en adviezen gebruikt Marianne Zwagerman haar ervaring als topvrouw in de media-wereld om vrouwen te inspireren hun doelen na te jagen en af te rekenen met de mutsen die Nederland overspoelen in hun witte driekwart leggings.Zwagerman gebruikt talloze voorbeelden uit haar eigen carrière. En spaart zichzelf daarbij niet. Hoe ze haar eigen vrouwelijkheid uit het oog verloor en keihard naar beneden viel.Maar ze krabbelde op. Werd een ander mens. Kreeg een leuker leven. En ontdekte dat zakelijk succes nog makkelijker is als je bloeddorst met een scheutje doddigheid combineert. Mond- hoeken omhoog en schaamteloos en onverschrokken leven. Dat is haar advies aan vrouwen die leuk, succesvol, provocerend, bloeddorstig en toch vooral ook aantrekkelijk willen zijn.Marianne Zwagerman (1969) is mede-eigenaar en directeur bij communicatie- bureau Bennink Bicker Caarten, en daarnaast spreker en schrijver. Zij was directeur digitale media bij de Telegraaf Media groep en is mede-oprichter van de omroep Powned.Jan Dijkgraaf (1962) is spreker, columnist bij Spits en Men's Health, en schrijver.

Wil je het boek lezen?Een webshop is geen carrière in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Zwagerman. Lezen Een webshop is geen carrière Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN