Een fatsoenlijke familie

Een fatsoenlijke familie - Rosa Ventrella | Northernlights300.org

... boek verkocht meer dan 40.000 exemplaren en werd in zes landen uitgegeven ... Een fatsoenlijke familie | LeesKost ... . Haar nieuwe saga werd in korte tijd aan zeventien landen verkocht ... Een fatsoenlijke familie is hard, vuil, goor en groezelig. Gewelddadig maar ook bovenal vol liefde. Romantische liefde, vriendschappelijke, familiale én de liefde voor je geboortegrond. Al lijkt het vaak niet zo, al voelt het niet zo, die banden zijn er toch. Onverbrekelijk. Recensie: Een fatsoenlijke familie - Rosa Ventrella Op d ... Een fatsoenlijke familie - Rosa Ventrella - Thrillers and More ... . Onverbrekelijk. Recensie: Een fatsoenlijke familie - Rosa Ventrella Op de cover van Een fatsoenlijke familie wordt auteur Rosa Ventrella de Elena Ferrante uit Bari genoemd. De lat ligt dus hoog, net als de verwachtingen. Gelukkig weet Ventrella je vanaf het eerste moment te grijpen met haar realistische beschrijvingen van Maria's jonge leven. 'Een fatsoenlijke familie' door Rosa Ventrella - Onze prijs: €21,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. 'In Een fatsoenlijke familie wordt alles prachtig beschreven' Het mooie aan dit verhaal is, is dat het eigenlijk zo'n normaal verhaal is. Het verhaal van een meisje dat zich niet gelijk voelt met de andere kinderen uit de buurt, en daardoor erg zelfstandig is. Stroombergen, Samantha - Ventrella, Rosa - Doet gelijk denken aan Romeo en Julia [Recensie] Het is altijd leuk om nieuwe auteurs te ontdekken en van de Italiaanse Rosa Ventrella had ik nog nooit gehoord. Ze schreef een familiesaga, Een fatsoenlijke familie, over een verboden liefde in Bari, wat natuurlijk gelijk doet denken aan Romeo en Julia. Een fatsoenlijke familie - Rosa Ventrella. Een onverwoestbare vriendschap in het zuiden van Italië Het zijn de jaren tachtig. De hete zomers in Bari versterken de geuren van romige sauzen, gegrild vlees en verse pasta die uit de ramen komen. Bestel Een fatsoenlijke familie Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Een fatsoenlijke familie neemt je als lezer mee naar een klein dorpje in Italië in de jaren tachtig. Het is een dorpje waar iedereen elkaar kent en iedereen zich overal mee bemoeid. Kinderen worden niet alleen door hun ouders maar ook door familieleden en buren opgevoed. In het dorpje zijn er vaste rangen en standen en iedereen kent zijn of haar plaats. Vooroordelen en geroddel gaan hand i...

INFORMATIE

AUTEUR
Rosa Ventrella
DIMENSIE
5,60 MB
BESTANDSNAAM
Een fatsoenlijke familie.pdf

OMSCHRIJVING

Het zijn de jaren tachtig. De hete zomers in Bari versterken de geuren van romige sauzen, gegrild vlees en verse pasta die uit de ramen komen. Door de kleine steegjes van de oude stad rennen en spelen de kinderen van families uit de buurt. Maria is echter een buitenbeetje en trekt liever op met haar twee oudere broers.Ze vindt haar uitweg uit de dagelijkse sleur van een groot arm gezin in de vriendschap met Michele, een jongen uit een beruchte criminele familie. Bij elkaar vinden ze voor het eerst een houvast die ze beiden nog niet kenden. Maar vanaf het moment dat de families met elkaar te maken krijgen, lijkt hun groeiende band geen schijn van kans meer te maken.'Een fatsoenlijke familie' is een verhaal over een liefde die, zelfs als ze onmogelijk is, twee jonge mensen weerhoudt van wrok tegen de haatdragende, bedreigende wereld om hen heen. Ontroerend van begin tot eind.

Wil je het boek lezen?Een fatsoenlijke familie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rosa Ventrella. Lezen Een fatsoenlijke familie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN