Wegen naar verlichting - heling van het innerlijke kind

Wegen naar verlichting - heling van het innerlijke kind - Naomi Ossel-Wierstra | Northernlights300.org

... Wegen naar verlichting - Heling van het innerlijke kind ... Verlichting in 8 stappen - elohim-centre.org ... . Author: Naomi Ossel-Wierstra. Category: Spirituality. Number of pages: 202. Illustrated: Yes. Format/size: Paperback 16 x 24 cm. Release date: 01-06-2018. ISBN: 978-94-0224-532-5 / 9789402245325: Price: € 21,49 Wegen naar verlichting. Het lichaam en de ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het lichaam is de blauwdruk van de ziel en de ziel is het onzichtbare lichaam. Wanneer de ziel geneest dan volgt het lichaam als vanz ... Het innerlijk kind - Denkkracht ... . Wanneer de ziel geneest dan volgt het lichaam als vanzelf. Elk geestelijk of lichamelijk probleem komt voort uit een niet geïntegreerd stuk in onszelf. Hierbij ligt de oorsprong in de emotie die we als kind niet verwerkt hebben. Jouw reis naar het innerlijke kind eenvoud door coherentie. Auteur: Wilfred Leonardo Bastiani. Taal: Nederlands 5.0 van de 5. 1 review ... Wegen naar verlichting - heling van het innerlijke kind (2) 21,49. Els van Steijn; De fontein, vind je plek (141) 25,95. Bekijk de hele lijst. Advertentie. Vaak samen gekocht. Het Innerlijk Kind of Innerlijke Kind is eigenlijk een soort energie die zich in je jeugd heeft gevormd. Het is een jeugdige energie die altijd in je aanwezig blijft. Sleutelwoorden van het Innerlijk Kind zijn: plezier, spelen, spontaniteit, enthousiasme, fantasie, levenslust, vrijheidsliefde, ontdekkingsdrang, levensenergie, jeugdige frisheid. Heling van het In...

INFORMATIE

AUTEUR
Naomi Ossel-Wierstra
DIMENSIE
3,17 MB
BESTANDSNAAM
Wegen naar verlichting - heling van het innerlijke kind.pdf

OMSCHRIJVING

Het lichaam en de ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het lichaam is de blauwdruk van de ziel en de ziel is het onzichtbare lichaam. Wanneer de ziel geneest dan volgt het lichaam als vanzelf. Elk geestelijk of lichamelijk probleem komt voort uit een niet geïntegreerd stuk in onszelf. Hierbij ligt de oorsprong in de emotie die we als kind niet verwerkt hebben. En die door sijpelt in onze huidige leefervaring. Niet verwerkte emoties zorgen voor doorlopende ongemakken en onbewuste gedachten patronen. Deze kunnen zich uiteindelijk gaan manifesteren als geestelijke en of lichamelijke klachten. In dit boek word de lezer verschillende wegen aangereikt die je kunnen helpen met het doorleven en verwerken van de vaak onbewuste emotionele blokkades. Waardoor het leven een stukje lichter wordt.

Wil je het boek lezen?Wegen naar verlichting - heling van het innerlijke kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Naomi Ossel-Wierstra. Lezen Wegen naar verlichting - heling van het innerlijke kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN