Ster in lezen Alfa A

Ster in lezen Alfa A - Kaatje Dalderop | Northernlights300.org

...eesvaardigheid op plezierige wijze samen met de fictieve leeftijdsgenoten Milka, Rada, Tuu, Mo en ... Ster in lezen Alfa B | Leesvink ... ... De teksten zijn verdeeld in thema's: • Naar school • Vrije tijd • Thuis • Nederland en • Toekomst Ster in lezen, Alfa C is het derde deel in de leesvaardigheidsreeks Ster in lezen, die verder bestaat uit Ster in lezen, Alfa A en Ster in lezen, Alfa B. Verschijningsdatum 15-9-2018. Ster in lezen Alfa B In Ster in lezen worden anderstalige jongeren op alfabetiseringsniveau in aansprekende teksten meegenomen door Bem, Milka, Mo, Rada en Tuu. Samen met deze leeftijdgenoten ontwikkelt de ISK leerling de leesvaardigheid. Ster in lezen Alfa ... Ster in lezen alfa a - Kaatje Dalderop, Merel Borgesius ... ... . Samen met deze leeftijdgenoten ontwikkelt de ISK leerling de leesvaardigheid. Ster in lezen Alfa B In Ster in lezen worden anderstalige jongeren op alfabetiseringsniveau in aansprekende teksten meegenomen door Bem, Milka, Mo, Rada en Tuu. Samen met deze leeftijdgenoten ontwikkelt de ISK leerling de leesvaardigheid. Bij iedere... Bestel Ster in lezen / Alfa c van Stichting Melkweg+. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Koop nu Ster in lezen Alfa c van bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Get this from a library! Ster in lezen Alfa A. [Kaatje Dalderop;] -- Cursus Nederlandse taal met teksten en (invul)oefeningen rond de thema's school, vrije tijd, thuis, Nederland en de toekomst. Met kleine kleurenillustraties. Onder begeleiding met anderstalige ... Ster in lezen. Alfa A. Kaatje Dalderop (auteur), Merel Borgesius (auteur), Jeanne Kurvers (auteur) Inhoud; Details; Cursus Nederlandse taal met teksten en (invul)oefeningen rond de thema's school, vrije tijd, thuis, Nederland en de toekomst. Met kleine kleurenillustraties. Onder begeleiding met anderstalige jongeren ... Ster in lezen Alfa B In Ster in lezen worden anderstalige jongeren op alfabetiseringsniveau in aansprekende teksten meegenomen door Bem, Milka, Mo, Rada en Tuu. Samen met deze leeftijdgenoten ontwikkelt de ISK leerling de leesvaardigheid....

INFORMATIE

AUTEUR
Kaatje Dalderop
DIMENSIE
4,76 MB
BESTANDSNAAM
Ster in lezen Alfa A.pdf

OMSCHRIJVING

Ster in lezen Alfa A 1e druk is een boek van Kaatje Dalderop uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789024422067 Om taalvaardiger te worden is het belangrijk veel te lezen. Maar waar begin je als je anders- of nietgealfabetiseerd bent? Ster in lezen is speciaal ontwikkeld voor anderstalige jongeren die aan het begin staan van de ontwikkeling van leesvaardig¬heid in het Nederlands. Op drie verschillende niveaus Alfa A, Alfa B en Alfa C kunnen zij op plezierige wijze met aanspreken¬de teksten aan de slag. Korte teksten, heldere illustraties en begripsvragen helpen de leerling de leesvaardigheid stap voor stap te ontwikkelen. Ster in lezen is geschreven door een team zeer ervaren alfado¬centen en tevens auteurs van Water bij de melk: Kaatje Dalderop, Willemijn Stockmann, Jeanne Kurvers en Merel Borgesius.

Wil je het boek lezen?Ster in lezen Alfa A in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kaatje Dalderop. Lezen Ster in lezen Alfa A Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN