Ruben Schaken

Ruben Schaken - Peter van Drunen | Northernlights300.org

...aːkə(n)]; born 3 April 1982) is a Dutch professional footballer who last played as a right winger for ADO Den Haag in the Dutch Eredivisie ... Vind ruben schaken op Marktplaats - juni 2020 ... .He also represented the Netherlands national team on seven occasions between 2012 and 2013, scoring two goals in the process. Ruben Schaken spreekt keurig Nedelrands en heeft zich nooit negstief laten gelden. SavedByTheBell. 23 november 2017 om 08:46. Nou Ruben, ik ga je biografie niet kopen. Ruben Schaken oud-speler uit Nederland Rechtsbuiten het laatst bij HBS Craeyenhout * 3 apr. 1982 in Amsterdam, Nederland Ruben Schaken is ... Ruben Schaken nieuws - FCUpdate.nl ... . Ruben Schaken oud-speler uit Nederland Rechtsbuiten het laatst bij HBS Craeyenhout * 3 apr. 1982 in Amsterdam, Nederland Ruben Schaken is een nuchtere en intelligente vent. Zijn verhaal geeft een uniek kijkje achter de schermen van Oranje, Feyenoord, ADO en de voetbalwereld in het algemeen. Schimmige zaakwaarnemers, opgedirkte voetbalvrouwen en bizarre anekdotes, ze passeren allemaal de revue. Ruben Schaken United leider in sport, mode en lifestyle. Talent is not enough, you need to work hard to achieve your goals. Ruben Schaken (op archiefb...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter van Drunen
DIMENSIE
5,61 MB
BESTANDSNAAM
Ruben Schaken.pdf

OMSCHRIJVING

Met zijn persoonlijke verhaal geeft Ruben de lezer een kijkje in de keuken van het moderne voetbal (o.a. de invloed van vrouwen en geld). Hij neemt ons mee naar de Bijlmer waar hij zich tot crimineeltje ontpopte en vertelt over de invloed van zijn aan harddrugs verslaafde vader. Daarnaast schetst hij de samenwerking met Koeman en Van Gaal, maken we het tragische einde van Mario Been bij Feyenoord mee en lezen alles over de chaos bij ADO. Ook beschrijft hij avonturen met smaakmakers Keisuke Honda, Graziano Pellè en John Guidetti.Nu eindigt niet alleen zijn voetbalcarrière, maar is het ook het einde van zijn huwelijk nabij. Hoe gaat het verder? Met dit boek hoopt hij een nieuwe start te maken en zijn zoontjes, die bij Ajax en Feyenoord spelen, te inspireren om goede keuzes te maken.

Wil je het boek lezen?Ruben Schaken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter van Drunen. Lezen Ruben Schaken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN