Project management - De Projectsaboteur en PRINCE2

Project management - De Projectsaboteur en PRINCE2 - m.m.v. Bert Hedeman | Northernlights300.org

...nager die de opdracht heeft gekregen om zijn eerste grote project zelfstandig te managen ... PRINCE2-boeken | Projectmanagementboeken PRINCE2 ... . Hij past daarbij de veel gebruikte projectmanagementmethode PRINCE2 toe. De lezer wordt deelgenoot van de w 'De Projectsaboteur en PRINCE2' door Dion Kotteman, Jeroen Gietema - Onze prijs: €21,75 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Dit spannende boek gaat over Simon, een jonge projectmanager die de opdracht heeft gekregen om zijn eerste grote project zelfstandig te managen. Hij past daarbij de veel gebruikte projectmanagementmethode PRINCE2 toe. De lezer word ... Bureau ISBN - De Projectsaboteur en PRINCE2 ... . Hij past daarbij de veel gebruikte projectmanagementmethode PRINCE2 toe. De lezer wordt deelgenoot van de w Dit spannende boek gaat over Simon, een jonge projectmanager die de opdracht heeft gekregen om zijn eerste grote project zelfstandig te managen. Hij past daarbij de veel gebruikte projectmanagementmethode PRINCE2 toe. De lezer wordt deelgenoot van de worsteling van Simon met de problemen die zich tijdens het project aandienen. Geleidelijk komt hij er achter dat één of meer personen in het ... 2 DE PRojECtsabotEuR EN PRINCE2 Om de hele verhuizing, alle aanpassingen van de fabriek en het kantoor maar ook het inrichten van een tweede productielijn te managen, heeft Solidus De Consultants ingeschakeld. Dit is het bedrijf waar Simon Brouwer als project-manager werkt. Simon is vereerd dat hij gevraagd is voor zo'n prestigieuze Het e-book De Projectsabo...

INFORMATIE

AUTEUR
m.m.v. Bert Hedeman
DIMENSIE
11,44 MB
BESTANDSNAAM
Project management - De Projectsaboteur en PRINCE2.pdf

OMSCHRIJVING

Project management - De Projectsaboteur en PRINCE2 1e druk is een boek van Dion Kotteman uitgegeven bij Van Haren Publishing. ISBN 9789087536664Dit spannende boek gaat over Simon, een jonge projectmanager die de opdracht heeft gekregen om zijn eerste grote project zelfstandig te managen. Hij past daarbij de veel gebruikte projectmanagementmethode PRINCE2 toe.De lezer wordt deelgenoot van de worsteling van Simon met de problemen die zich tijdens het project aandienen. Geleidelijk komt hij er achter datn of meer personen in het projectteam het project actief tegenwerken. Anders gezegd, Simon komt er achter dat er dingen misgaan vanwege tekortkomingen in zijn stakeholdermanagement., hij ziet de saboteurs niet meteen. En, de methode PRINCE2 geeft hiervoor weinig houvast.Ook merkt Simon dat projectmanagement meer is dan alleen het toepassen van methodieken en technieken. Aandacht voor de intermenselijke aspecten, en andere soft skills, is minstens zo belangrijk.Zijn inzicht in de menselijke drijfveren wordt vergroot als hij als voorzitter van een voetbalclub onbewust zelf het sabotagepad op gaat.

Wil je het boek lezen?Project management - De Projectsaboteur en PRINCE2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur m.m.v. Bert Hedeman. Lezen Project management - De Projectsaboteur en PRINCE2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN