Mensenkennis werkt!

Mensenkennis werkt! - Toine Al | Northernlights300.org

... wat niet. Ieder geest werkt anders en iedere geest is ook weer anders "geprogrammeerd" dan die van jou ... Mensenkennis werkt!, Toine Al | 9789023246770 | Boek ... ... . Bestel Mensenkennis werkt! eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Lees waarom: *80 procent denkt bij de beste 20 procent te horen *de baas altijd de leukste is *we niet kunnen multitasken Lees hoe: *je je beste beslissingen onbewust neemt *je profiteert van gezonde stress *je medewerkers wél voor je plannen wint *...en meer We managen onze medewerkers als arbeiders uit de negentiende eeuw. Dat is ontzettend dom! Me ... Mensenkennis - carrieretijger.nl ... ...en meer We managen onze medewerkers als arbeiders uit de negentiende eeuw. Dat is ontzettend dom! Mensenkennis werkt! 1e druk is een boek van Toine Al uitgegeven bij Gorcum B.V., Koninklijke van. ISBN 9789023246770 Lees waarom: *80 procent denkt bij de beste 20 procent te horen *de baas altijd de leukste is *we niet kunnen multitasken Lees hoe: ... Bestel Mensenkennis werkt! Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Het team van LaRock Werkt heeft jarenlange ervaring in werven, selecteren en uitzenden van personeel. Creatief en ondernemend als we zijn staan we u bij het wervingsproces graag bij. Met onze mensenkennis en winnaarsmentaliteit zal LaRock Werkt er alles aan doen om de juiste kandidaat te vinden voor een openstaande vacature of zo snel mogelijk de juiste baan te vinden voor onze werkzoekenden. Je hebt mensenkennis, werkt graag met mensen en laat je niet vlug van je stuk brengen. Organisatietalent en geduld zijn ook kenmerken van een verpleegkundige. Je kunt je focussen op een bepaald probleem terwijl je overzicht houdt over het geheel. Mensenkennis is een spelprogramma bij SBS6. Kim-Lian van der Meij presenteerd het programma. Enn publiek van 100 personen krijgen bijzondere, opmerkelijke en vooral grappige filmpjes tezien. In deze filmpjes zijn nietsvermoedende mensen in de meest onmogelijke situaties gebracht. Elke video die ze te zien krijgen, wordt op een spannend moment gepauzeerd. Het publiek moet nu gaan inschatten hoe ... 50+ Werkt Kalverstraat 143 7311 SE Apeldoorn T 055 - 3030975 [email protected] Mensenkennis werkt! 1e druk is een boek van Toine Al uitgegeven bij Gorcum B.V., Koninklijke van. ISBN 9789023246770 Lees waarom: *80 procent denkt bij de beste 20 procent te horen *de baas altijd de leukste is *we niet kunnen multitasken Lees hoe: ......

INFORMATIE

AUTEUR
Toine Al
DIMENSIE
9,7 MB
BESTANDSNAAM
Mensenkennis werkt!.pdf

OMSCHRIJVING

Mensenkennis werkt! 1e druk is een boek van Toine Al uitgegeven bij Gorcum B.V., Koninklijke van. ISBN 9789023246770 Lees waarom: *80 procent denkt bij de beste 20 procent te horen *de baas altijd de leukste is *we niet kunnen multitasken Lees hoe: *je je beste beslissingen onbewust neemt *je profiteert van gezonde stress *je medewerkers wél voor je plannen wint *...en meer We managen onze medewerkers als arbeiders uit de negentiende eeuw. Dat is ontzettend dom! Vraag je je ook wel eens af wat medewerkers en collega's echt denken? Waarom jouw gedrag een heel ander effect heeft dan je bedoelde? Dan ben je de enige niet. Toch is het gedrag van de mensen met wie je dagelijks te maken hebt beter te voorspellen dan je denkt. Als je weet welke mechanismen erachter zitten. Die bepalen voor een belangrijk deel hoe we denken, doen en reageren op de omgeving. En dus ook hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Hoe meer je daarvan weet, des te minder je ontgaat. Managementauteur Toine Al zet de meest voorkomende op een rij, wanneer je ermee te maken hebt, hoe ze werken en hoe je er mee om kunt gaan. Hij baseerde zich op de succesvolle collegereeks 'Psychologie voor Managers', die gegeven wordt door bekende hoogleraren als Ap Dijksterhuis, Margriet Sitskoorn, Carsten de Dreu, Theo Compernolle en Rob Vinke. Toine Al vertaalde hun heldere inzichten en verrassende verklaringen in vuistregels voor de dagelijkse praktijk. Gebaseerd op de succesvolle collegereeks Psychologie voor Managers van Focus Conferences.

Wil je het boek lezen?Mensenkennis werkt! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toine Al. Lezen Mensenkennis werkt! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN