Magisch en mystiek Engeland

Magisch en mystiek Engeland - C. Geysen | Northernlights300.org

... wakker te maken. Dit is één van de lijnen die we volgen op deze reis ... Spirituele reizen - Magische reis in Engeland - Magical Tours ... . Spirituele reis in Engeland - Het geheim van Atlantis langs de Engelse Sterrenweg. Engeland, land van druïden, legenden en mysteriën. Deze reis heeft jou heel veel te bieden. Bijzondere krachtplaatsen die je diep kunnen raken….steencirkels, menhirs en inwijdingsplaatsen. Energiebanen die ons wakker schudden en nieuwe impulsen kunnen geven. - Magisch en mystiek Engeland (Cois Geysen) - Krachtplaatsen en leyli ... Magisch en mystiek Engeland Download PDF ePUB | BANK72 PDF ... . - Magisch en mystiek Engeland (Cois Geysen) - Krachtplaatsen en leylijnen in Vlaanderen (Cois Geysen) - Spirituele plekken in Nederland ( Henk Ganzeboom) - Heidens Nederland (Judith Schuyf) - De oude wijsheid (Cois Geysen) - 101 Bedevaartplaatsen in Nederland (P.J. Margry en C.Caspers) Meertens instituut Buy Magisch en mystiek Engeland: krachtplaatsen & leylijnen, mythen & legenden 01 by Geysen, Cois (ISBN: 9789059113640) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Magie en mystiek liggen in de natuur voor het oprapen Op stap met de wichelroede, een lapje ophangen in een koortsboom, rituelen uitvoeren in een heksenmuseum. Steeds meer mensen staan open voor de magische krachten die in de natuur te vinden zijn. Magie of toverij is de vermeende kunst van het manipuleren van de werkelijkheid met behulp van speciale objecten, spreuken en rituelen op basis van verborgen krachten. Mensen die in magie geloven, zijn ervan overtuigd dat het een oplossing biedt voor problemen met bijvoorbeeld vruchtbaarheid, gezondheid, veiligheid en het liefdesleven en dat het meer controle geeft over de natuur en het ... Een magisch vervolg... Naar Engeland gaan wij niet alleen voor de wolken en de beestjes, maar ook om te wandelen. Wandelen op en rond en naar bijzondere plaatsen. Zeker in het Zuidwesten zijn er enorm veel plaatsen met mystieken verhalen zoals oude steencirkels, krijttekeningen in heuvels, bronnen, ......

INFORMATIE

AUTEUR
C. Geysen
DIMENSIE
3,98 MB
BESTANDSNAAM
Magisch en mystiek Engeland.pdf

OMSCHRIJVING

MAGISCH EN MYSTIEK ENGELANDEngeland, het land van mysteries. Jaar-lijks trekken duizenden mensen naar Glastonbury in het land van Avalon, gaan op zoek naar de onverklaarbare graancirkels of bezoeken de gigantische steenkringen van Stonehenge en Avebury. Steeds meer mensen voelen zich tot deze sacrale plaatsen aangetrokken.Dat Engeland nog veel meer magische plaatsen bezit vind je in dit boek. Tussen wetenschappelijke verklaringen en metafysische beschouwingen wordt het spiritueel nalatenschap van de prehis-torische megalietenbouwers verklaard. Verder gaat de aandacht naar de esoterische achtergrond van oude kerkjes en heidense bronnen en worden de krachtlijnen verklaard waarop we veel oude bouwwerken terug vinden.Het tweede deel is bedoeld voor ieder die Engeland op een andere en boeiende manier wil leren kennen. Het is een gids naar een groot aantal plaatsen die zowel in de prehistorie als in het christendom als heilig werden ervaren. De historische achtergrond en de eventueel bijhorende legende wordt vertelt, wat het bezoek aan deze plaatsen ook voor kinderen aangenaam maakt.

Wil je het boek lezen?Magisch en mystiek Engeland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Geysen. Lezen Magisch en mystiek Engeland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN