Het Zwanenwater

Het Zwanenwater - Kees Kager | Northernlights300.org

...tenplaats De Heiligenberg, tussen Leusden en Amersfoort ... Het Zwanenwater - Kees Kager - 9789491259524 | Bruna.nl ... . In het groene gebied ten oosten van het landgoed komen acht unieke, royale en luxe villa's. Speciaal voor mensen die zonder zorgen én op maat willen bouwen. Het Zwanewater. Een aangename locatie waar eilandgasten zich thuis voelen en met plezier terugkomen. Centraal gelegen op Ameland, op 15 minuten lopen van het prachtige Noordzeestrand, vindt u een nieuwe, moderne en ruim opgezette groepsaccommodatie voor groepen tot 110 personen. Duynpark Het Zwanenwater ligt op steenworp afstand va ... bol.com | Het Zwanenwater, Kees Kager | 9789051792379 | Boeken ... . Duynpark Het Zwanenwater ligt op steenworp afstand van het strand van Callantsoog. Het park is zeer geschikt voor families met (kleine) kinderen, er is een leuk speelterrein en elke woensdagochtend worden er kinderactiviteiten georganiseerd in het hoogseizoen. Achter het Zwanenwater- Villa's Marcel Wolterinck Van € 1.200.000 tot € 1.250.000 v.o.n. De Verborgen Tuinen - 31 woningen € 512.000 v.o.n. Valleipark fase 3 11 rijwoningen Van € 350.000 tot € 400.000 v.o.n. Wanneer het vriest en het ijs dik genoeg is mag hierop geschaatst worden. Het bestuur van IJsclub Het Zwanenwater bepaalt samen met Reddingsbrigade Callantsoog of het ijs dik genoeg is om er veilig op te kunnen schaatsen. Als het ijs veilig wordt bevonden, zorgt de club voor een mooi geveegde baan, zitgelegenheid, EHBO en Koek & Zopie. Verblijven op Duynpark het Zwanenwater staat volledig in het teken van beleven. Duynsuites. De suites staan op het mooiste plekje in Callantsoog, ideaal voor de strandliefhebber. Huizen. Wij beschikken over diverse huizen op unieke en bijzondere locaties. Restaurants. Onze strandrestaurants zijn onderscheidend en uniek in stijl en menukaart. In Achter het Zwanenwater woont u op een unieke locatie aan de Ursulineweg in Leusden, u woont buiten in het groen en toch midden in de stad in een koopwoning naar een ontwerp van Studio Mariska Jagt en Marcel Wol...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees Kager
DIMENSIE
7,66 MB
BESTANDSNAAM
Het Zwanenwater.pdf

OMSCHRIJVING

Kees Kager Het Zwanenwater - Literaire thriller Hoofdpersoon van Het Zwanenwater is Gerard Dekker. Hij is docent op het Perspectief College, een ROC in Noord-Holland. Als bij graafwerkzaamheden in Het Zwanenwater een lijk gevonden wordt denkt hij meteen terug aan zijn studietijd. Dekker was ooit in dit natuurgebied vanwege een romantische afspraak. Zijn pad kruiste op die avond toevallig een drugstransport. Mr vielen schoten en hij vluchtte in paniek weg.De vondst van het lijk zet Dekker aan tot een onderzoek. Samen met boezemvriend en droogkomiek Flop probeert hij het raadsel op te lossen. Wie bracht destijds zijn jaargenote om zeep? Wat is er precies in Het Zwanenwater gebeurd? Dekker stuit op de Noord-Hollandse drugsscene. En valt van de ene verbazing in de andere. Op weg voor een stagebezoek wordt hij gemolesteerd. Op school wordt hij met de dood bedreigd. Zijn grote liefde van vroeger blijkt een bedenkelijke rol in de zaak te spelen. En ze is nog net zo mooi als destijds.De gebeurtenissen veroorzaken niet alleen een crisis op zijn school, maar ook in zijn huwelijk. Dekker zet zijn zoektocht onverschrokken voort. Voor hem is er maar een werkwoord: gaan...! Reacties op debuutroman Het Zwanenvater van Kees Kager: Kager, zelf leraar, zet de moeilijke verhoudingen op school mooi neer en brengt regelmatig humor in. (Crimezone) Ik heb Het Zwanenwater aan de Turkse Rivira in een adem uitgelezen. Ik vond het werkelijk fantastisch! (Schager Weekblad) Ik vind het een mooi verhaal, goed geschreven ook. (NRC Handelsblad) Jong en oud, hoog en laag opgeleid, het boek spreekt een breed publiek aan. (Noord-Hollands Dagblad) 'Die beeldende schrijfstijl, wat knap! Op zijn minst literair niveau, maar bovenal een lekker spannend boek.Tijden niet zo gelachen. Het meest heb ik genoten van de mooie, erotische scnenes.' (lezer op www.keesjager.nl)

Wil je het boek lezen?Het Zwanenwater in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees Kager. Lezen Het Zwanenwater Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN