Grote letter bibliotheek 2440 - Oma's geheime liefde

Grote letter bibliotheek 2440 - Oma's geheime liefde - Hetty Luiten | Northernlights300.org

...Search: Mijn account Oma's geheime liefde (in 2 banden) grote letter uitgave ... Wuustwezel: Grote-letter-boeken en luisterboeken in de bib ... . Hetty Luiten . Monique (33) is getrouwd en werkt als freelance-journaliste en schrijfster. Na het overlijden van haar oma vindt ze oma's dagboeken, waarin ze tot haar verbazing leest dat oma tot drie dagen voor haar dood nog bezielend aan haar lief schreef. ... Oma's geheime liefde (in 2 banden). Monique (33) is getrouwd en werkt als freelance-journaliste en schrijfster. Na het overlijden van haar oma vindt ze oma's dagboeken, waarin ze tot haa ... Grote letter bibliotheek - Oma's geheime liefde deel 2440 ... . Na het overlijden van haar oma vindt ze oma's dagboeken, waarin ze tot haar verbazing leest dat oma tot drie dagen voor haar dood nog bezielend aan haar lief schreef. Maar oma Fenna was al 38 jaar weduwe en alleen. Wie is die man van wie zij hield? We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Geheime Liefde, het negende boek in de reeks, is door het onderwerp een pak ernstiger dan zijn voorgangers. Eerder verschenen van Maria C.P. Van Velzen o.a. De Verrekijker ('Leeswelp', 2003, p. 341) en Ruzie om een poes ('Leeswelp', 2005, p. 272), kinderboeken met zwart-witillustraties. Over liefde en loslaten Jan Geurtz ... Het geheim van je hartmagneet Ruediger Schache De wetten van liefde Paul Ferrini Omarm jezelf Ton Roumen Spirituele partners ... de Bibliotheek. Lid worden; ALLEEN UIT LIEFDE; OOSTERBROEK-DUTSCHUN, A.; EAN 9789036430050; GLB; Grote Letter Bibliotheek Christelijke boekhandel/webwinkel De Goede Boekenhoek - Met een boekske in een hoekske. Boeken, E-Books uitgeverij grote letter bibliotheek b.v., uitgever. uitgeverij grote letter bibliotheek b.v., uitgever ... Als de liefde een kans krijgt . Als de prijs betaald is . Als de tijd daar is ... De molen, De Napolitaanse romans, De voetbalgoden, De Waal & Baantjer, Geheim agent oma, Glb, Glb-alpha, ... Grote Letter Bibliotheek, Deventer (Deventer, Overijssel). 74 likes. Wij geven boeken uit met grote letters. Grote letter bibliotheek. Tweedehands Grote letter bibliotheek boeken te koop op BoekenWebsite.nl. Addio, Grimaldi! & Monte Deserto. Nolthenius Helene. Grote letter bibliotheek. 1972. Als...

INFORMATIE

AUTEUR
Hetty Luiten
DIMENSIE
7,79 MB
BESTANDSNAAM
Grote letter bibliotheek 2440 - Oma's geheime liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Monique (33) is getrouwd en werkt als freelancejournaliste en schrijfster. Na het overlijden van haar oma vindt ze oma's dagboeken, waarin ze tot haar verbazing leest dat oma tot drie dagen voor haar dood nog bezielend aan haar lief schreef. Maar oma Fenna was al 38 jaar weduwe en alleen. Wie is die man van wie zij hield? Monique gaat op zoek naar hem, maar besluit ondertussen ook een boek over oma's geheime liefde te schrijven. Helaas kan ze haar moeder niet meer om informatie vragen, want die stierf tien jaar geleden. Het schrijven helpt haar ook dat uiteindelijk te verwerken. Het wordt een gepassioneerd boek, waar al snel een uitgever voor te vinden is, maar kan ze oma's geheim wel prijsgeven zolang haar lief nog leeft?Met dit boek laat Hetty Luiten, die al een tiental romans op haar naam heeft staan, zien dat ze het schrijven steeds beter beheerst. Volgens kenners van haar werk is dit haar beste boek tot nu toe. Ze weet de ontroering en de pure liefde tussen twee oude mensen zo te verwoorden dat de lezer de warmte en de pijn van oma Fenna mee kan voelen. Een ontroerend boek om eens goed voor te gaan zitten.

Wil je het boek lezen?Grote letter bibliotheek 2440 - Oma's geheime liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hetty Luiten. Lezen Grote letter bibliotheek 2440 - Oma's geheime liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN