En Rachel huilde

En Rachel huilde - Brett Michael Innes | Northernlights300.org

... geen baan vinden als verpleegster om zichzelf en het kindje te onderhouden ... En Rachel huilde by Brett Michael Innes - Goodreads ... . Ze gaat werken in Johannesburg, in de huishouding bij de familie Jordaan; man, vrouw en hond. Haar dochtertje Maija wordt daar geboren en gaat uiteindelijk ... Een aangrijpend verhaal over schuld, verbittering en verlossing, tegen de achtergrond van het hedendaagse Zuid-Afrika, dat nog altijd gebukt gaat onder grote verschillen tussen rijk en arm. Brett Michael Innes is filmproducer. Behalve de romans 'Kleine Rachel' en ... bol.com | En Rachel huilde (ebook), Brett Michael Innes ... ... . Brett Michael Innes is filmproducer. Behalve de romans 'Kleine Rachel' en 'En Rachel huilde' schreef hij ook de filmscripts ervan. De eerste roman van de Zuid-Afrikaanse schrijver en filmproducer Brett Michael Innes, Kleine Rachel, was een groot succes.Na de eerste druk volgden er nog drie. De nieuwe roman van Innes, En Rachel huilde, is even aangrijpend en ontroerend als de vorige roman.En ik schrijf maar meteen: de twee Rachels hebben niets met elkaar te maken. Lees „En Rachel huilde" door Brett Michael Innes verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De Mozambikaanse Rachel werkt als hulp in de huishouding in Johannesburg, bij Chris en Mic...

INFORMATIE

AUTEUR
Brett Michael Innes
DIMENSIE
11,60 MB
BESTANDSNAAM
En Rachel huilde.pdf

OMSCHRIJVING

ISBN: 9789023994992Auteur: Brett Michael InnesTitel: En Rachel huildeOndertitel: Flaptekst: De Mozambikaanse Rachel werkt als hulp in de huishouding in Johannesburg, bij Chris en Michelle Jordaan. Met het geld dat ze verdient kan ze voor haar dochtertje Maia zorgen, met wie ze samen in een huisje op het terrein van Chris en Michelle woont. Ook ondersteunt ze met haar salaris haar oude ouders in Mozambique.Als ze naar de ambassade moet voor de verlenging van haar werkvergunning, laat ze haar vierjarige dochtertje achter onder de hoede van Michelle. Dan voltrekt zich een onzeglijk drama. Verscheurd door verdriet moet Rachel uit twee kwaden kiezen: alleen en zonder inkomsten terugkeren naar Mozambique, of blijven werken voor de mensen die verantwoordelijk zijn voor de dood van haar kind. Een aangrijpend verhaal over schuld, verbittering en verlossing, tegen de achtergrond van het hedendaagse Zuid-Afrika, dat nog altijd gebukt gaat onder grote verschillen tussen rijk en arm. 'Een tere, ontroerende vertelling over liefde met een heel grote L. Mag je beslist niet missen.' – 'Nederlands Dagblad' over 'Kleine Rachel'Brett Michael Innes is filmproducer. Behalve de romans 'Kleine Rachel' en 'En Rachel huilde' schreef hij ook de filmscripts ervan. De verfilming van 'En Rachel huilde' is in 2016 in Zuid-Afrikaanse bioscopen te zien.

Wil je het boek lezen?En Rachel huilde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brett Michael Innes. Lezen En Rachel huilde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN