De draagbare encyclopedie van de Domheid

De draagbare encyclopedie van de Domheid - Matthijs van Boxsel | Northernlights300.org

...ltuur. Met behulp van sprookjes, tekenfilms, triomfpoorten, barokplafonds, tuinarchitectuur, het koningshuis en andere smoesjes brengt hij de domheid in kaart ... De draagbare encyclopedie van de domheid van Matthijs van ... ... . De draagbare encyclopedie van de domheid | ISBN 9789021400860 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In De Encyclopedie van de Domheid toont Matthijs van Boxsel op feestelijke wijze dat domheid de motor vormt van onze cultuur. Met behulp van sprookjes, tekenfilms, triomfpoorten, barokplafonds, tuinarchitectuur, het koningshuis en andere smoesjes brengt hij de domheid in kaart. Spe ... bol.com | De draagbare encyclopedie van de domheid (ebook ... ... . Met behulp van sprookjes, tekenfilms, triomfpoorten, barokplafonds, tuinarchitectuur, het koningshuis en andere smoesjes brengt hij de domheid in kaart. Speciaal voor de 'Draagbare Domheid' selecteerde hij de essentiële delen uit zijn boeken en lezingen: we zijn ... De draagbare Encyclopedie van de Domheid | ISBN 9789021400877 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'De domheid mag zo langzamerhand het levenswerk van van Boxsel heten en zijn De draagbare encyclopedie van de domheid verhoudt zich tot de geplande zevendelige reeks (naast de topografie staan kerk, sport, seks, economie en esthetiek nog op de agenda) zoals David Hume`s A Treatise Of Human Nature zich verhoudt tot An Enquiry Concerning Human Understanding. De draagbare Encyclopedie van de Domheid - 7 7 x gezien 0 0 x bewaard sinds 18 apr. '19, 00:27. Bewaar ... In De Encyclopedie van de Domheid toont Matthijs van Boxsel op feestelijke wijze dat domheid de motor vormt van onze cultuur. Met behulp van sprookjes, tekenfilms, triomfpoorten, barokplafonds… De Encyclopedie van de Domheid is inmiddels in 17 landen vertaald. Domheid als methode 'De maatschappij maakt gebruik van de domheid om de burger te knechten, maar het individu kan van diezelfde domheid gebruikmaken om zich te bevrijden, vormt het kernbetoog van Van Boxsel, maar eenvoudig is dit niet, zoals uit de vele voorbeelden mag […] Bestel De draagbare encyclopedie van de Domheid van Matthijs van Boxsel. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De Encyclopedie van de Domheid. 83 vind-ik-leuks. Zie de andere FB-pagina van De Encyclopedie van de Domheid De draagbare encyclopedie van de domheid book. Read reviews from world's largest community for readers. Al meer dan dertig jaar werkt Matthijs van Boxsel... In de Draagbare encyclopedie van de domheid (2016) noemt Matthijs honderden voorbeelden van zijn studie-object. Dat zebrapaden juist leiden tot meer ongelukken onder voetgangers, dat n...

INFORMATIE

AUTEUR
Matthijs van Boxsel
DIMENSIE
9,45 MB
BESTANDSNAAM
De draagbare encyclopedie van de Domheid.pdf

OMSCHRIJVING

In De Encyclopedie van de Domheid toont Matthijs van Boxsel op feestelijke wijze dat domheid de motor vormt van onze cultuur. Met behulp van sprookjes, tekenfilms, triomfpoorten, barokplafonds, tuinarchitectuur, het koningshuis en andere smoesjes brengt hij de domheid in kaart. Speciaal voor de 'Draagbare Domheid' selecteerde hij de essentiële delen uit zijn boeken en lezingen: we zijn getuige van de eerste domdaad, klimmen in de Wereldmachine en verdiepen ons in de kikkertheorie. Naast sukkels, schedelmeters en andere waanwijzen bezoeken we ook Nasreddin, de heilige zot. Aan domheid valt niet te ontsnappen. Lees daarom dit boek en maak van domheid ook úw sterkste kant.

Wil je het boek lezen?De draagbare encyclopedie van de Domheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Matthijs van Boxsel. Lezen De draagbare encyclopedie van de Domheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN