De aanname

De aanname - Cor de Jong | Northernlights300.org

...l neer te zetten over vriendschap, afkomst en liefde voor het spel' CLEEFT ... Hockeyoefening aanname en spelen in de loop van achter ... .nl 'Cor de Jong mag trots zijn op zijn eerste minuten in de literaire eredivisie met deze toegankelijke roman. "De Aanname" speelt in de huidige tijd. Het zou zo nu kunnen gebeuren. In Engeland, en ook in Nederland. Jonge jongens die ontdekt worden en gaan spelen bij grotere commerciële clubs. Jongens die leven voor het voetbal, die geld gaan verdienen, mooie auto's krijgen maar ook zo weer worden gedumpt als het even niet gaat. De eerste aanname moet goed zijn. ... Hiermee wil de ambitieuze club uit ... Aanname - 3 definities - Encyclo ... . De eerste aanname moet goed zijn. ... Hiermee wil de ambitieuze club uit Utrecht de kloof verkleinen tussen de jeugdopleiding en haar eerste elftal, dat uitkomt in de derde divisie. René van der Kooij, Frank Bruijnis en Aron van der Weert vertellen hoe hier invulling aan wordt gegeve. De aanname - Cor de Jong. Een sombere dag met regen en wind en flink wat ziekmeldingen omdat de virussen welig tieren op school, was voor onze collega Cor de Jong juist een lichtpunt in de donkere novembermaand. Na tijdenlang hard werken verscheen nu eindelijk zijn prachtige roman officieel in de winkel. De Franse autoriteiten zijn ook van mening dat de aanname van de meerkosten voor BPF van 40 basispunten gegrond is. Again according to the French authorities, the assumption of a surplus cost for BPF of some 40 basis points is founded. aanname Een gegeven waarvan men niet zeker is, maar waarvan men desondanks uitgaat in de veronderstelling dat het gegeven zich zal voordoen. Bron: kennisconsult.nl De aanname. De levens van de gepensioneerde voetbalscout Jake en de talentvolle voetballer Colin kruisen elkaar wanneer Colin, op basis van Jakes allerlaatste scoutrapport, wordt gevraagd te komen spelen voor een profclub. Terwijl Jake worstelt met zijn verleden, een alcoholprobleem en zijn gezondheid, lijkt Colins droom werkelijkheid te worden. De aanname. De levens van de gepensioneerde voetbalscout Jake en de talentvolle jonge voetballer Colin kruisen elkaar wanneer Colin, op basis van Jakes... Vertalingen van 'de aanname' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. De antwoorde...

INFORMATIE

AUTEUR
Cor de Jong
DIMENSIE
8,50 MB
BESTANDSNAAM
De aanname.pdf

OMSCHRIJVING

De levens van de gepensioneerde voetbalscout Jake en de talentvolle jonge voetballer Colin kruisen elkaar wanneer Colin, op basis van Jakes allerlaatste scoutrapport, wordt gevraagd te komen spelen voor een profclub. Terwijl Jake worstelt met zijn verleden, een alcoholprobleem en zijn gezondheid, lijkt Colins droom werkelijkheid te worden. Maar als het succes komt en hij de kans krijgt om zich onsterfelijk te maken, neemt zijn carrière een onverwachte wending en rijst de vraag of hij wel de juiste keuzes gemaakt heeft. De aanname is een trefzekere en loepzuiver geschreven roman over hoe we aan de zijlijn toekijken terwijl het verloop van onze levens door anderen wordt bepaald.

Wil je het boek lezen?De aanname in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cor de Jong. Lezen De aanname Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN