Rapport over rapporteren

Rapport over rapporteren - Wim Hoogland | Northernlights300.org

...t aan de orde, maar geeft ook adviezen over schrijfstijl en werkwijze ... Samenvatting boek Rapport over rapporteren - Knoowy ... . Artikelomschrijving. Rapport over rapporteren leert je hoe je professionele verslagen en (digitale) rapporten kunt maken. In het boek en op de ondersteunende website is veel oefenmateriaal te vinden, zodat je prima zelfstandig met de stof aan de slag kunt. Wereldwijd worden er vele rapporten en verslag geschreven. Een goed rapport of verslag dient een juiste opbouw te hebben. De opbouw van een rapport is immers de 'ruggengraat' van je rapport ... Rapport over rapporteren | slideum.com ... . De opbouw van een rapport is immers de 'ruggengraat' van je rapport. Er zijn standaards opgesteld voor het schrijven van een rapport of verslag. Zo krijgt elk verslag of rapport dezelfde volgorde van hoofdstukken. Rapport over rapporteren geeft op een gestructureerde manier antwoord op deze vragen. Door deze heldere aanpak is het boek geheel zelfstandig door te werken. Naast traditionele rapporten, zoals projectrapporten, stageverslagen en afstudeerwerken, ... Rapport over rapporteren is een al jaren zeer gewaardeerde methode waarmee studenten geheel zelfstandig professionele verslagen en (digitale) rapporten leren vervaardigen. Het is het enige boek over rapporteren in de vorm van een rapport. Samenvattingen van het boek Rapport over rapporteren (isbn: 9789001768997) - Wim Hoogland, Roel Dik, Ingrid Brand geschreven door studenten. Vind het uittreksel of samenvatting voor je studie op Knoowy. Thema 'rapporteren' Gesprekken met leerlingen Besluit Uit de inspiraties blijkt dat de scholen door middel van gesprekken over het rapport veel belang hechten aan een open communicatie met de leerlingen en ernaar streven om de leerlingen zoveel mogelijk inspraak te geven. Rapport van de Taskforce 'de Juiste Zorg op de Juiste Plek' Met dit rapport wil de Taskforce een ontwikkeling stimuleren en verbreden. De essentie van de Juiste Zorg op de Juiste Plek is: Het voorkomen van (duurdere) zorg, verplaatsen van zorg (dichterbij mensen thuis) en het vervangen van zorg (door andere zorg zoals e-health). Rapport over rapporteren. Auteur:Ingrid Brand Nederlands; 135 pagina's; Noordhoff Uitgevers B.V. mei 2010; Samenvatting. Met deze zesde geactualiseerde en uitgebreide editie kun je zelfstandig leren hoe je goede rapporten en websites kunt maken. Rapport over rapporteren is een al jaren zeer gewaardeerde methode waarmee studenten geheel zelfstandig professionele verslagen en (digitale) rapporten leren vervaardigen. Het is het enige boek over rapporteren in de vorm van een rapport. Rapporteren is een belangrijk communicatiemiddel tussen jou en je collega's. Je doet het elke dienst die je draait. Over goede rapportage is al veel geschreven. Belangrijk basisdocument is de Richtlijn Verpleegkundige en verzorgende verslaglegging. We zetten de belangrijkste punten over rapporteren voor je op een rij. Wat is het doel?...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Hoogland
DIMENSIE
4,5 MB
BESTANDSNAAM
Rapport over rapporteren.pdf

OMSCHRIJVING

Rapport over rapporteren 7e druk is een boek van W. Hoogland uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001829995 Hoe schrijf je een professioneel rapport? En hoe maak je een heldere website? Rapport over rapporteren geeft op een gestructureerde manier antwoord op deze vragen. Door deze heldere aanpak is het boek geheel zelfstandig door te werken. Naast traditionele rapporten, zoals projectrapporten, stageverslagen en afstudeerwerken, komen ook digitale rapporten en digitale portfolio's aan de orde.Het boek sluit goed aan op de moderne vormen van onderwijs, zoals projectonderwijs, probleemgestuurd onderwijs en digitale leeromgevingen. Desgewenst is een gratis demonstratie- en instructiecollege voor studenten en docenten beschikbaar. Hoe bouw je een professionele website?Word-sjablonen voor werkstukken in het Nederlands, Engels en Duits.Voorbeeldrapporten, oefeningen en een algoritme voor de spelling van werkwoordsvormen en nuttige links.Diverse voorbeelden van digitale portfolio's, websites voor projecten, (buitenlandse) stages en afstuderen.

Wil je het boek lezen?Rapport over rapporteren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Hoogland. Lezen Rapport over rapporteren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN