Hyper-seksualiteit en seksverslaving bij mensen met een ADD/ADHD diagnose

Hyper-seksualiteit en seksverslaving bij mensen met een ADD/ADHD diagnose - Ans Ettema-Essler | Northernlights300.org

... geven. Seksuoloog Ceryl Janssen (Praktijk Seksuologie Amsterdam) is het hiermee eens ... Seksverslaving | Seksuologie PsyQ - PsyQ ... . "'Seksverslaving' is inderdaad geen officiële diagnose geworden in de DSM-5 en dat vind ik terecht. Te veel is nog onduidelijk. De personen met een 'seksverslaving' is een zeer heterogene groep (meestal, maar niet uitsluitend, mannen). Hyper-seksualiteit en seksverslaving bij mensen met een ADD/ADHD diagnose. Ans Ettema-Essler. Als je ADD of ADHD hebt dan kan dat voor veel dagelijkse problemen zorgen op het ge ... AD(H)D en seksverslaving - Praktijk Mental Balance ... . Als je ADD of ADHD hebt dan kan dat voor veel dagelijkse problemen zorgen op het gebied van de controle over de emoties, de concentratie en het kunnen plannen en organiseren. Hyper-seksualiteit en seksverslaving bij mensen met een ADD/ADHD diagnose. Ans Ettema-Essler. Prijs: € 21,54 (onder voorbehoud) Beschikbaarheid: Leverbaar: niet bekend: Bindwijze: Boek, Paperback (19-01-2017) Genre: Seksualiteit: Boekenliefde.nl: Hyper-seksualiteit en seksverslaving bij mensen met een ADD/ADHD diagnose op boekenliefde.nl ... Ans Ettema-Essler Hyper-seksualiteit en seksverslaving bij mensen met een ADD/ADHD diagnose. ... Non-Fictie Onderwerpen ADHD, Seksverslaving, Overige onderwerpen, Seksualiteit Taal Nederlands Meer informatie Uitgever Brave New Books, Rotterdam Verschenen 2017 ISBN 9789402157123 Kenmerken 192 pagina's, illustr...

INFORMATIE

AUTEUR
Ans Ettema-Essler
DIMENSIE
9,70 MB
BESTANDSNAAM
Hyper-seksualiteit en seksverslaving bij mensen met een ADD/ADHD diagnose.pdf

OMSCHRIJVING

Als je ADD of ADHD hebt dan kan dat voor veel dagelijkse problemen zorgen op het gebied van de controle over de emoties, de concentratie en het kunnen plannen en organiseren. Daarnaast zijn er echter ook een aantal ADD/ADHD'ers verslaafd, bijvoorbeeld aan games, drugs of alcohol. Dat de eigen seksbehoeften kunnen leiden tot hyper-seksualiteit of seksverslaving is minder bekend. Als je seksuele behoeften een dagelijkse verslaving is geworden, waar je de controle op dreigt te verliezen, dan kan er grote chaos in je leven ontstaan waarvoor je hulp van buitenaf moet zoeken.Dit boek is mede gebaseerd op gesprekken met mannen en vrouwen, die naast hun ADD/ADHD ook hyper-seksueel of seksverslaafd zijn. Voor deze groep ADD/ADHD'ers en hun directe omgeving is dit boek geschreven. Ans Ettema-Essler begeleidt volwassenen met ADD en ADHD. Ze vindt dat elk mens uniek is, dus ook de levenssituaties. Haar begeleidingstrajecten worden op maat gemaakt. Ze komt geregeld mensen met hyper-seksualiteit en seksverslaving tegen en besloot daarom "de pen' op te pakken om deze vaak verborgen verslavingsvorm meer bekendheid te geven.

Wil je het boek lezen?Hyper-seksualiteit en seksverslaving bij mensen met een ADD/ADHD diagnose in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ans Ettema-Essler. Lezen Hyper-seksualiteit en seksverslaving bij mensen met een ADD/ADHD diagnose Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN