Het verbrande huis

Het verbrande huis - Bodil de La Parra | Northernlights300.org

...schiedenis aan bod komt. Let op: van sommige voorstellingen in het nieuwe seizoen zijn de prijzen nog niet bekend ... Het Verbrande Huis-Oude stad | Expedia.nl ... . Daar staat voorlopig 0.00 euro. Kijk voor nog veel meer toneelstukken in onze theateragenda. Als je bent verbrand is de huid erg broos en uitgedroogd. Het is natuurlijk goed om de huid dan met een hydraterende lotion in te smeren, maar je kan het lichaam van binnenuit ook een handje mee helpen. Probeer als je verbrand bent zo veel mogelijk water te drinken. Dit helpt de huid herstellen en voorkomt ook da ... Boogsy e-book prijsvergelijker - Het verbrande huis - ePUB ... ... . Probeer als je verbrand bent zo veel mogelijk water te drinken. Dit helpt de huid herstellen en voorkomt ook dat je hoofdpijn krijgt. Het spreekwoord voorkomen is beter dan genezen, gaat voor verbranding door de zon niet op. Een verbrande huid is onherstelbaar beschadigd en geneest dus nooit volledig. De echte schade zit diep in je huidcellen en zie je niet. Het Verbrande Huis — Rudolphi Producties / Bodil de la Parra. In Het Verbrande Huis wekt de la Parra haar vaders geboortehuis en haar bijzondere Surinaamse familie weer tot leven. Een persoonlijk familieverhaal dat deel uitmaakt van de Nederlands-Surinaamse geschiedenis....

INFORMATIE

AUTEUR
Bodil de La Parra
DIMENSIE
10,21 MB
BESTANDSNAAM
Het verbrande huis.pdf

OMSCHRIJVING

Een melancholisch en geestig verhaal over familiebanden die - met een oceaan ertussen - liefdevol, soms pijnlijk, maar onverbrekelijk blijken te zijnSinds haar vroegste jeugd bezoekt Bodil de la Parra elke zomer Paramaribo, de stad waar haar vader Pim opgroeide. Ze verblijft dan in het huis aan de Zwartenhovenbrugstraat, waar ze onder de hoede wordt genomen door de ongetrouwde tantes Gus, Pop en Jet, haar speelse neefjes en haar norse grootvader R.L. Ze is er onderdeel van een leven dat zo anders is dan dat in Amsterdam, waar de tijden in razend tempo veranderen. Een leven dat ze elk jaar beter leert kennen - ook de geheimen ende schaduwkanten ervan.Ruim veertig jaar na haar eerste bezoek brandt het huis af, en blijft er niets anders over dan de verhalen die zich er hebben afgespeeld. Het verbrande huis is de geschiedenis van een Surinaamse familie die een leven lang van elkaar gescheiden wordt door een oceaan, maar in zowel voor- als tegenspoed een hechte eenheid blijft.

Wil je het boek lezen?Het verbrande huis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bodil de La Parra. Lezen Het verbrande huis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN