Het koeienparadijs

Het koeienparadijs - Bibi Dumon Tak | Northernlights300.org

... Cursussen. Retraites, mannenweekenden, rituelen ... Athenaeum Boekhandel | Het koeienparadijs, Bibi Dumon Tak ... ... . Van retraite en bezinning tot spelen en helen. Therapie: klassieke homeopathie, coaching, kindertherapie, neuro emotionele integratie en NLP. Ceremonieën en rituelen. Het koeienparadijs van Bibi Dumon Tak kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789045121215. Het koeienparadijs Bibi Dumon Tak ; Hans van der Meer Claartje is 24 jaar en misschien wel de oudste koe ter wereld. Sjoukje 214 kreeg op haar zestiende haar laats ... Boek 'Het Koeienparadijs' ligt in de winkel - koeienrusthuis ... . Sjoukje 214 kreeg op haar zestiende haar laatste kalfje en gaf meer dan 100.000 liter melk. Bestel Het koeienparadijs Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies DREUMEL - Met tevreden geloei wordt burgemeester Thomas Steenkamp deze maandagochtend ontvangen. Het koeienparadijs Hans van der Meer & Bibi Dumon Tak . Prachtige portretten van de bewoners van koeienrusthuis De Leemweg, voor dierenvrienden van alle leeftijden. Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis. € 21,99. Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur ... Het koeienparadijs had best wat flitsender vormgegeven kunnen worden. De foto's zijn bescheiden. Er wordt niet overdreven gedweept met emoties of gewenste dieetwijzigingen bij de lezer. Dat is ongetwijfeld een weloverwogen keuze geweest. Het past bij het koeienrusthuis, waar er op een gemiddelde dag ook weinig boeiends gebeurt. In Het koeienparadijs (The Cows' Paradise) she is returning to her favourite animal and getting inside the heads of these good-natured animals. Viktoria, Keesje and Deci — she has given a voice to more than twenty of them, allowing them all to tell their own stories....

INFORMATIE

AUTEUR
Bibi Dumon Tak
DIMENSIE
3,63 MB
BESTANDSNAAM
Het koeienparadijs.pdf

OMSCHRIJVING

Prachtige portretten van de bewoners van koeienrusthuis De Leemweg, voor dierenvrienden van alle leeftijden.Claartje is 24 jaar en misschien wel de oudste koe ter wereld.Sjoukje 214 kreeg op haar zestiende haar laatste kalfje en gaf meer dan 100.000 liter melk.Bikkel werd veel te groot voor de kinderboerderij waar hij opgroeide.Deci was er zo slecht aan toe dat het slachthuis haar niet wilde hebben. Viktoria werd achtervolgd door een cameraploeg van CNN. Al die bijzondere koeien en ossen zijn terechtgekomen in koeienrusthuis De Leemweg. Allemaal vertellen ze in dit boek het verhaal van hun leven.

Wil je het boek lezen?Het koeienparadijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bibi Dumon Tak. Lezen Het koeienparadijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN