De ontworsteling

De ontworsteling - Ali Lahrouchi | Northernlights300.org

...gave meegekregen. Moeizaam ontworstelt de tempel van de geest zich van de plaats die zolang een schild is geweest ... Het oeuvre van Zwagerman: veel en veelzijdig | De Volkskrant ... . Verkocht. exto | kunst, kunstenaars, galeries en exposities Marianne den Otter Ontworsteling. Toggle navigation Marianne den Otter - Ontworsteling. Marianne den Otter . VOORSTELLEN Welcome Beeldhouwworkshops Art On Tour Schilderworkshops ... Samenvatting Een krachtig, meeslepend verhaal van een jongen over de ontworsteling aan het slavenbestaan Hiram Walker werd geboren als slaaf. Hij verloor zijn moeder en alle herinneringen aan haar toen hij nog een kind was, maar hij heeft ook een gave m ... De ontworsteling - Ali Lahrouchi, Joost Niemöller - (ISBN ... ... . Hij verloor zijn moeder en alle herinneringen aan haar toen hij nog een kind was, maar hij heeft ook een gave meegekregen. De volger blijkt boven alles een écht mens te zijn. In verschillende situaties vinden pubers, rebellen, soul searchers en vluchtelingen elkaar in het verlangen naar herkenning. Zij komen tot de conclusie: Soms is het afscheid nemen van een idool bitter, soms is de ontworsteling uit de greep van de ander zoet. Op de ontworsteling aan het communisme en dictator Nicolae Ceausescu in 1989 volgde een periode van chaos en anarchie. Daarin kwam aan het licht dat het verbod op abortus ertoe had geleid dat ......

INFORMATIE

AUTEUR
Ali Lahrouchi
DIMENSIE
12,78 MB
BESTANDSNAAM
De ontworsteling.pdf

OMSCHRIJVING

De Nederlandse Berber Ali Lahrouchi werd geboren in een doodarm dorp in het diepe zuidoosten van Marokko. Als kritisch journalist kwam hij in conflict met het Marokkaanse regime. Zes jaar leefde hij als illegaal in Nederland en leerde de hypocrisie van het zwartgeldcircuit van binnenuit kennen. Als ex-moslim maar ook als fel tegenstander van het Marokkaanse koningshuis moet hij zich nu uitspreken. In Nederland wordt Ali Lahrouchi bedreigd door de Marokkaanse geheime dienst en Marokkaanse Nederlanders eisen dat hij zwijgt. In de Marokkaanse media werd hij uitgeroepen tot landverrader en er wordt om zijn uitlevering gevraagd. Tegen zijn zin zit hij nu nog steeds met een dubbele nationaliteit opgescheept. De Nederlandse regering helpt hem niet. Ali Lahrouchi:"Wilders gooide met zijn uitspraak over "minder Marokkanen' een grote steen in een stille vijver. Want waar gaat het om. De Marokkanen moeten kiezen: Of ze zijn Nederlander, en dan weten ze ook dat iedereen in Nederland mag zeggen wat hij wil zeggen. Geert Wilders dus niet minder. Of ze zijn hier gewoon als gasten. Dan moet voor hen een andere regeling gelden."

Wil je het boek lezen?De ontworsteling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ali Lahrouchi. Lezen De ontworsteling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN