Ongehoorzaam

Ongehoorzaam - Whitney Gardner | Northernlights300.org

...ig 7) Gezeglijk 8) Handzaam 9) Inschikkelijk 10) Mak 11) Meegaand 12) Onderdanig 13) Volgzaam 14) Willig 15) Zoet 'Ongehoorzaam' gaat over twee vrouwen uit een orthodox-joodse gemeenschap in de Londense wijk Hendon ... Casinostad Macau is na 'ongehoorzaam' Hongkong de nieuwe ... ... . De ene, Ronit, ervaart dit als verstikkend en trekt de wijde wereld in. Ze woont in New York, werkt als financieel analist en leidt een modern leven. De ander, Esti, blijft in Hendon. "Ongehoorzaam' is de eerste roman van de bekroonde auteur Naomi Alderman. Wanneer een geliefde rabbijn overlijdt, komt diens dochter Ronit over uit New York en verheugt zich op het weerzien met vrienden uit haar jeugd in Hendon, een Londense wijk. Online vertaalwoordenboek. EN:ongehoor ... ongehoorzaam - Engelse vertaling - bab.la Nederlands ... ... . Wanneer een geliefde rabbijn overlijdt, komt diens dochter Ronit over uit New York en verheugt zich op het weerzien met vrienden uit haar jeugd in Hendon, een Londense wijk. Online vertaalwoordenboek. EN:ongehoorzaam. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Ongehoorzaam is een eigenwijs feestje, vol met de lekkerste Hip Hop, RnB, Hits en heetste boefjes van de stad. Trek wat leuks uit en kom ondeugend met ons doen. Ongehoorzaam. Als Julia ziet dat iemand iets beledigends over haar beste vriendin op een muur van haar school heeft geschreven, spuit ze er met graffiti een mooie (en ietwat illegale) tekening overheen. Door deze goedbedoelde actie wordt ze van school gestuurd. Dat is een groot probleem voor Julia: ze moet nu naar een school waar ze de enige dove leerling zal zijn.Dat valt Julia niet mee. Als je ongehoorzaam blijft, komen er uit je diepere geest nog onprettiger ding...

INFORMATIE

AUTEUR
Whitney Gardner
DIMENSIE
6,43 MB
BESTANDSNAAM
Ongehoorzaam.pdf

OMSCHRIJVING

Als Julia ziet dat iemand iets beledigends over haar beste vriendin op een muur van haar school heeft geschreven, spuit ze er met graffiti een mooie (en ietwat illegale) tekening overheen. Door deze goedbedoelde actie wordt ze van school gestuurd. Dat is een groot probleem voor Julia: ze moet nu naareen school waar ze de enige dove leerling zal zijn.Dat valt Julia niet mee. Het enige waar ze nog plezier uit haalt is haar kunst. Ze heeft haar twee moeders beloofd niet meer te taggen, maar ze gaat stiekem door. Dan blijkt dat ze niet de enige vandaal in de stad is. Iemand verandert haar kunstwerken en voegt dingen toe. Voor ze het weet zit ze midden in een graffitioorlog met de politie op haar hielen.

Wil je het boek lezen?Ongehoorzaam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Whitney Gardner. Lezen Ongehoorzaam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN