Het koninkrijk van de angst

Het koninkrijk van de angst - Martha C. Nussbaum | Northernlights300.org

...elen van bookspotdé online boekwinkelboeken op werkdagen voor 23 ... Boek: Het koninkrijk van de angst - Geschreven door Martha ... ... .00 Uur besteld, morgen in huiswordt vip en bespaar tot 20% korting op boekenscherpe aanbiedingenuitstekende. ... Het koninkrijk van de angst - Martha C. Nussbaum - 8 8 x gezien 0 0 x bewaard sinds 18 apr. '19, 00:28. In 'Het koninkrijk van de angst' merkt filosofe Martha Nussbaum op dat het politieke debat sterk is gepolariseerd en dat we niet meer in staat lijken ... Vergelijken - Het koninkrijk van de angst - Martha C. Nussbau ... bol.com | Het koninkrijk van de angst (ebook), Martha C ... ... ... Vergelijken - Het koninkrijk van de angst - Martha C. Nussbaum - ebook ISBN: 9789045037493 - In `Het koninkrijk van de angst' merkt filosofe Martha Nussbaum op dat het politieke debat sterk is gepolariseerd en dat we niet meer in staat lijken met… Door haar boek Koninkrijk van de Angst probeert Nussbaum ons bewust te maken van de invloed van emoties op ons politieke en sociale leven. Ze doet dit niet vanuit intellectuele verwaandheid, maar vanuit oprechte bezorgdheid en empathie. Haar pleidooi voor de hoop als basis voor een uitweg uit de monarchie van de angst, komt niet wereldvreemd over. In 'Het koninkrijk van de angst' merkt filosofe Martha Nussbaum op dat het politieke debat sterk is gepolariseerd en dat we niet meer in staat lijken met elkaar te communiceren. Ze is niet de enige die dat doorheeft, maar ziet wel een simpel feit dat vaak over het hoofd wordt gezien als de kern van het probleem: het politieke is altijd emotioneel....

INFORMATIE

AUTEUR
Martha C. Nussbaum
DIMENSIE
8,23 MB
BESTANDSNAAM
Het koninkrijk van de angst.pdf

OMSCHRIJVING

In "Het koninkrijk van de angst' merkt filosofe Martha Nussbaum op dat het politieke debat sterk is gepolariseerd en dat we niet meer in staat lijken met elkaar te communiceren. Ze is niet de enige die dat doorheeft, maar ziet wel een simpel feit dat vaak over het hoofd wordt gezien als de kern van het probleem: het politieke is altijd emotioneel. Mondialisering heeft bij miljoenen mensen in het Westen gevoelens van machteloosheid veroorzaakt, waardoor "de schuld' wordt gelegd bij de ander (immigranten, moslims of culturele elites). De verkiezing van Donald Trump en de stem voor Brexit zijn hiervan de meest recente voorbeelden, maar Nussbaum bewijst dat deze "schuldpolitiek' aan alle kanten van het politieke spectrum te vinden is.Zich baserend op zowel historische als hedendaagse voorbeelden, ontrafelt zij in "Het koninkrijk van de angst' dit web van politieke gevoelens en biedt zij hoopvolle alternatieven.

Wil je het boek lezen?Het koninkrijk van de angst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martha C. Nussbaum. Lezen Het koninkrijk van de angst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN