Goden, monsters en helden. De mythologie van de oude Grieken

Goden, monsters en helden. De mythologie van de oude Grieken - Josho Brouwers | Northernlights300.org

...Perseus. Achilles Een Griekse held waarvan een deel van ons lichaam naar vernoemd is: de Achillespees ... De 11 beste afbeeldingen van Goden | Mythologie, Griekse ... ... . meer van de bieb; jeugd ... Zoekopdracht Vind. Josho Brouwers Goden, monsters en helden. de mythologie van de oude Grieken. Gedrukt boek . Genre Non-Fictie Onderwerpen Sprookjes en Volksverhalen, Griekse oudheid, Volkenkunde, Volkskunde, Oudheid (tot 500), mythologie, Griekse Oudheid, Mythologie, Griekse en Romeinse godsdiensten Taal Nederlands Geschreven bij Goden, monsters en helden.De mythologie van de oude Grieken. Het is een kort en bondig overzicht van de belangrijkste karakter ... bol.com | Goden, monsters en helden (ebook), Josho ... ... .De mythologie van de oude Grieken. Het is een kort en bondig overzicht van de belangrijkste karakters uit de Griekse mythologie. Het boek leest makkelijk weg, ondanks het voorkomen van vele namen en karakters. Josho Brouwers | Goden, monsters en helden. Het complex van Oedipus, de kwelling van Tantalus, de hiel van Achilles en de ogen van Argus. Iedereen kent ze. Maar waar komen ze vandaan? De verhalen van de oude Grieken inspireren en boeien al eeuwenlang talloze kunstenaars en lezers. Goden, monsters en helden: de mythologie van de oude Grieken: Amazon.es: Brouwers, Josho: Libros en idiomas extranjeros Goden monsters en helden de mythologie van de oude Grieken. Josho Brouwers. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. Paperback ... De verhalen van de oude Grieken inspireren en boeien al eeuwenlang talloze kunstenaars en lezers. De geheimtip voor wie wil weten hoe ze zijn ontstaan en voor wie erover mee wil kunnen praten: lees Josho Brouwers. Goden, monsters en helden. De mythologie van de oude Grieken, Josho Brouwers. Athenaeum-Polak & Van Gennep, Amsterdam 2014 ISBN 978 90 253 0252 8. Paperback, met illustraties in zwart-wit, appendices, literatuur en register 200 pagina's € 18,99. Goden, monsters en helden Goden, monsters en helden de mythologie van de oude Grieken. Prijs: € 18,99: Uitverkocht Buy Goden, monsters en helden: de mythologie van de oude Grieken 01 by Josho Brouwers (ISBN: 9789025302528) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Goden, monsters en helden. de mythologie van de oude Grieken. Josho Brouwers. Prijs: € 18,99 (onder voorbehoud) Besc...

INFORMATIE

AUTEUR
Josho Brouwers
DIMENSIE
3,87 MB
BESTANDSNAAM
Goden, monsters en helden. De mythologie van de oude Grieken.pdf

OMSCHRIJVING

Het complex van Oedipus, de kwelling van Tantalus, de hiel van Achilles en de ogen van Argus. Iedereen kent ze. Maar waar komen ze vandaan? De verhalen van de oude Grieken inspireren en boeien al eeuwenlang talloze kunstenaars en lezers. De geheimtip voor wie wil weten hoe ze zijn ontstaan en voor wie erover mee wil kunnen praten: lees Josho Brouwers. Er zijn andere boeken over de Griekse mythen, maar dit boek gaat verder. Bekende én onbekende teksten worden helder naverteld, bronnen en invloeden worden genoemd én de lezer krijgt een overzicht van de godsdienst en geschiedenis van het oude Griekenland – bron van al die mooie en tijdloze verhalen.De mythen worden chronologisch behandeld, van het ontstaan van de wereld en de eerste goden tot de opkomst van het Olympisch pantheon van Zeus. De grote finale is de Trojaanse Oorlog. Bronnen zijn niet alleen de beroemde teksten van Homerus, maar ook veel andere gedichten en verhalen. Dit veelzijdige handboek bevat handige indexen, zodat elke lezer kan vinden wat hij zoekt.

Wil je het boek lezen?Goden, monsters en helden. De mythologie van de oude Grieken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Josho Brouwers. Lezen Goden, monsters en helden. De mythologie van de oude Grieken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN