Explicador

Explicador - Sander Pleij | Northernlights300.org

...'de zin van het leven'. Het eindigt met een heus manifest ... Explicador eBook door Sander Pleij - 9789048842773 ... ... . "El Explicador". Science and Technology Journalism in a simple, agreeable way. Enrique Ganem and María de los Ángeles Aranda are biologists from the Universi... done A Explicador classificada como uma das 10 melhores statups de Moçambique pela SASA e passa para a fase regional no Johanesburg. done A Explicador Team, ganha 100.000,00 MT no projecto PIN. Beperkingen kent Explicador ook: het blijft te volgepro ... Recensie: Explicador 📖 De Leesclub van Alles ... . Beperkingen kent Explicador ook: het blijft te volgepropt, uitleggerig en hyper (er had gesnoeid moeten worden in de uitzinnige scènes), en er valt in de roman meer te denken dan te voelen. Maar die koortsachtigheid over dat geheim van het leven versus almachtige algoritmen bevangt je af en toe. Losse verbanden, losse flodders. De debuutroman Explicador van journalist Sander Pleij is vooral een ideeënroman, die iets wil zeggen over wat het is om mens te zijn. Daar haalt hij zeer veel filosofen en andere denkers bij aan die losjes bij elkaar worden gezet, zonder dat het verband altijd even duidelijk is. Somos Enrique Gánem y María de los Ángeles Aranda. Biólogos y divulgadores de la ciencia. Juntos somos "El Explicador". Consideramos que la divulgación del conocimiento es indispensabl...

INFORMATIE

AUTEUR
Sander Pleij
DIMENSIE
9,57 MB
BESTANDSNAAM
Explicador.pdf

OMSCHRIJVING

De jonge onderzoeker S heeft nog 24 uur voor de voltooiing van een baanbrekend manifest waarin hij het raadsel van het leven ontrafelt. Het manifest is het startschot voor de ontwikkeling van een zelfstandig denkende computer die dit keer niet wordt gevoed met algoritmen, statistieken, feiten en data, maar met de ideeën van kunstenaars, filosofen en schrijvers - de geesten die al eeuwenlang onvermoeibaar zoeken naar het antwoord op de vraag: wat ís de mens?Gedurende deze Glorieuze Dag moet S echter ook zijn beroemde vader vertellen dat hij verliefd is op zijn halfzusje en dreigt een ontsteking in zijn rug hem het leven onmogelijk te maken.

Wil je het boek lezen?Explicador in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sander Pleij. Lezen Explicador Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN