Dubbelspoor

Dubbelspoor - Cees Fasseur | Northernlights300.org

... Festival is een feit. We hebben ervan genoten en we hopen jij ook! We werken momenteel aan een nieuwe dienstregeling ... Extra veiligheidsvoorziening op dubbelspoor Heerlen ... ... . We laten het weten als we deze hebben uitgestippeld. Uiteraard proberen we voor vloeiende aansluitingen te zorgen met voldoende overstapmogelijkheden. Op het traject Heerlen-Landgraaf wil ProRail het huidige enkele spoor uitbreiden tot een dubbel spoor. De werkzaamheden hiervoor moeten eind dit jaar van start gaan en uiterlijk in november 2022 zijn afgerond. Deze week startte de spoorbeheerder met de aanbestedingsprocedure van dit project. Met de spoorverdubbeling wil Pro ... Dubbelspoor Leiden-Utrecht | NS Community ... . Deze week startte de spoorbeheerder met de aanbestedingsprocedure van dit project. Met de spoorverdubbeling wil ProRail de kwaliteit en de capaciteit van de [‚Ķ] Tussen de boortorens op Borneo werd Cees Fasseur geboren, om tijdens de oorlog met zijn moeder en zijn zusje in het jappenkamp terecht te komen. In juni 1946 ging hij op zijn zevende voor het eerst naar Nederland. Na zijn studietijd in Leiden was hij bijna een kwarteeuw werkzaam bij het ministerie van Justitie in ... Verkocht: Dubbelspoor 87 2742 MX Waddinxveen. Dit appartement is prachtig gelegen op de bovenste (tweede) verdieping van een kleinschalig appartementencomplex en heeft een woonoppervlakte van ca. 75 m¬...

INFORMATIE

AUTEUR
Cees Fasseur
DIMENSIE
8,12 MB
BESTANDSNAAM
Dubbelspoor.pdf

OMSCHRIJVING

Tussen de boortorens op Borneo werd Cees Fasseur geboren, om tijdens de oorlog met zijn moeder en zijn zusje in het jappenkamp terecht te komen. In juni 1946 ging hij op zijn zevende voor het eerst naar Nederland. Na zijn studietijd in Leiden was hij bijna een kwarteeuw werkzaam bij het ministerie van Justitie in Den Haag, waar hij Van Agt ontmoette als kamergenoot en minister. Als raadadviseur voor de wetgeving was hij betrokken bij het abortusvraagstuk, de euthanasie, de politieorganisatie, de excessen-nota en andere politieke kwesties die nog altijdnin de belangstelling staan.Rond zijn vijftigste besloot hij de overstap te maken naar de professionele geschiedschrijving. Op uitnodiging van koningin Beatrix werd hij de biograaf van Wilhelmina en schreef daarna een boek over het huwelijk van haar ouders. Als eerste kreeg hij onbeperkt toegang tot het Koninklijk Huisarchief, dat voor andere historici nog altijd gesloten is.Spottend werd hij wel 'de hofbiograaf' genoemd. Waarom werd juist hij gevraagd? Hoe dacht hij zelf over zijn taak en wat komt bij het schrijven van zulke biografie√ęn verder allemaal kijken? Ook daarvan doet hij in deze levendig vertelde herinneringen verslag. Het boek sluit af met zijn belevenissen als lid van de commissie van toezicht op de Nederlandse inlichtingen- en veiligheidsdiensten en zijn lidmaatschap van de commissie-Davids, die in 2009 onderzoek deed naar de Nederlandse besluitvorming inzake Irak.

Wil je het boek lezen?Dubbelspoor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cees Fasseur. Lezen Dubbelspoor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN