De wereld van Tricia Guild

De wereld van Tricia Guild - Tricia Guild | Northernlights300.org

... met de wereld van de fotografie! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats ... De 189 beste afbeeldingen van Tricia Guild | Gordijnen ... ... . Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats 28-mrt-2019 - Bekijk het bord "kleuren" van machteldlankhui op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Kleuren, Tricia guild, Islamtische architectuur. De wereld van Tricia Guild Tricia Guild vierde onlangs het veertigjarig jubileum van haar succesvolle merk Designers Guild. Voor het eerst zijn de interieurs van 14 woningen in hun geheel in be ... bol.com | Bloemen Van Tricia Guild, Tricia Guild ... ... . Voor het eerst zijn de interieurs van 14 woningen in hun geheel in beeld gebracht, van een moderne loft in New York en een Frans chateau, tot een strak huis met uitzicht op een baai en een landhuis op het Engelse platteland. 21-dec-2016 - Bekijk het bord 'Tricia Guild' van lettyvisser, dat wordt gevolgd door 282 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Gordijnen, Beddegoed, Designers guild. De moodboards laten zien hoe je een eigen kleurenpalet kunt samenstellen en de vele handige tips helpen je zowel kleine veranderingen als complete metamorfoses uit te voeren. Tricia Guild richtte in het begin van de jaren zeventig het merk Designers Guild op. De dynamische en vernieuwende collecties hebben van Designers Guild een van de meest toonaangevende merken in de wereld van het ... Tricia Guild richtte in het begin van de jaren zeventig het merk Designers Guild op. De dynamische en vernieuwende collecties hebben van Designers Guild een van de meest toonaangevende merken in de wereld van het interieurdesign gemaakt. Tricia Guild heeft een groot aantal boeken op haar naam staan. Tricia Guild kleurenpalet - Tricia Guild en Amanda Back voor €29,95! Toggle navigation. Computerboeken; ... Overal ter wereld. Online een reis boeken, kleding kopen in een winkel of de rekening van een hotel betalen, met uw creditcard van Visa is het zo gedaan. Tricia Guild Kleurenpalet 45 Ideeën voor kleur in je interieur Kleur roept emotie op en zorgt voor sfeer. Een dosis kleur geeft je interieur energie en maakt dat je je thuis voelt. Met behulp van 45 favoriete kleurencombinaties van Tricia Guild leert de lezer experimenteren met tinten, dessins en texturen. De moodboards laten zien hoe je een eigen Tricia Guild; Amanda Back: Prijs: € 29,95 (onder voorbehoud) Bindwijze: Boek, Gebonden: Genre: Woninginrichting: Ligt deze titel in de winkel? Dit artikel is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen. Publicatiedatum: 20-09-2017...

INFORMATIE

AUTEUR
Tricia Guild
DIMENSIE
9,47 MB
BESTANDSNAAM
De wereld van Tricia Guild.pdf

OMSCHRIJVING

Tricia Guild viert dit jaar het veertigjarig jubileum van haar succesvolle merk Designers Guild. Voor het eerst zijn de interieurs van 14 woningen in hun geheel in beeld gebracht, van een moderne loft in New York en een Frans chateau, tot een strak huis met uitzicht op een baai en een landhuis op het Engelse platteland. Meer dan ooit wordt de veelzijdigheid van de ontwerpen van Guild getoond. De spectaculaire fotografie, het grote formaat, de bijzondere afwerking en de aantrekkelijke verkoopprijs resulteren in een onweerstaanbaar boek.

Wil je het boek lezen?De wereld van Tricia Guild in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tricia Guild. Lezen De wereld van Tricia Guild Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN