De verdenking

De verdenking - Dror Mishani | Northernlights300.org

... tegen het kwaad. Lange tijd is niet duidelijk wie er zal winnen ... Studystore | De verdenking, Dürrenmatt, Friedrich ... ... . Friedrich Dürrenmatt (1921-1990) was Zwitserlands beroemdste schrijver van de twintigste eeuw. De verdenking is een goed geschreven boek dat een prettige schrijfstijl heeft waardoor het erg gemakkelijk leest. De karakters van Joe en Bobby worden goed uitgediept zodat dit niet al te oppervlakkig blijft. Naarmate het boek vordert, wordt de spanning opgevoerd. Terwijl het ook nog eens een onverwacht plot heeft. De verdenk ... De verdenking van Friedrich Dürrenmatt | Boek en recensies ... ... . Terwijl het ook nog eens een onverwacht plot heeft. De verdenking. Psycholoog Joseph O'Loughlin heeft een zwak voor de zogenaamde 'moeilijke gevallen': mensen met zelfmoordplannen, fobieën of ernstig gestoord en gewelddadig gedrag. Maar zijn nieuwe cliënt slaat alles. Bobby is een eenzame, gefrustreerde jongen die zichzelf verwondt, zijn moeder haat en soms in tongen spreekt. Verdenking is een tamelijk sterk vermoeden, dat iemand zich aan verkeerde handelingen heeft schuldig gemaakt. Iemand staat onder verdenking van gestolen te hebben. Achterdocht en argwaan geven te kennen, dat men een kwaad veronderstelt, waarvan men geen duidelijke voorstelling heeft; zij drukken eene onbepaalde vrees uit, en behoeven ook niet noodzakelijk een aangewezen persoon te betreffen. De verdenking is geen verhaal dat het moet hebben van zijn snelheid. Niet erg, want het subtiele en soms ragfijne spel dat Bärlach speelt om de voormalig kamparts te ontmaskeren is dermate intrigerend dat het van begin tot eind blijft boeien. Bestel De verdenking van Michael Robotham. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Hij opent de deur naar een gedachtegoed dat voor de jongere generaties in Nederland onbekend is. Het is wel ee...

INFORMATIE

AUTEUR
Dror Mishani
DIMENSIE
5,42 MB
BESTANDSNAAM
De verdenking.pdf

OMSCHRIJVING

In de omgeving van een kinderdagverblijf in Tel Aviv wordt een bomkoffer gevonden. De explosieven blijken vals, maar een omineuze boodschap volgt: ‘De koffer is nog maar het begin.’ Na zijn vorige zaak, die een hartverscheurend einde kende, is inspecteur Avraham Avraham op reis gegaan om met zichzelf in het reine te komen. Bij zijn terugkomst bijt hij zich vast in de zaak van de bomkoffer, vastbesloten om deze keer geen fouten te maken. Maar dan gedraagt de vader van een kind dat naar het kinderdagverblijf gaat zich verdacht. Heeft de man iets te maken met de koffer? Wil hij op de vlucht slaan met zijn twee kinderen? En waar is hun moeder, die een vlucht naar de Filipijnen boekte en daar nooit aankwam?Dror Mishani vertelt in De verdenking het verhaal van een inspecteur die zijn schuld wil vereffenen, maar ook dat van een vader die zijn kinderen wil beschermen tegen een onnoemelijk kwaad. Het mysterie rond deze bedrieglijke zaak houdt aan tot de allerlaatste bladzijden.

Wil je het boek lezen?De verdenking in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dror Mishani. Lezen De verdenking Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN