De tussenzus

De tussenzus - Vincent Kortmann | Northernlights300.org

...lies, kindjes,...). Ook staan er zaken uit het dagelijkse leven gegrepen (roddels, schelden, eenzaamheid, ... Dutchtuber - YouTube ... ...). Situaties en gevoelens waar ieder van ons wel eens mee te maken heeft. Mijn zus heeft ons echtpaar gevraagd of wij garant willen staan voor haar omdat zij anders niet geaccepteerd wordt door de woningbouwvereniging waar zij een woning wil huren. Zij zegt dat zij in staat is om de huur op te brengen. Zij heeft echter gee... De dag die nooit komt is het relaas van de zeventienjarige filmfanaat Elias. In ... De Tussenzus - Vincent Kortmann (2020) - BoekMeter.nl ... . Zij heeft echter gee... De dag die nooit komt is het relaas van de zeventienjarige filmfanaat Elias. In één lange slapeloze nacht overdenkt hij de gebeurtenissen die hem in de situatie hebben gebracht waarin hij zich nu bevindt. Hij vertelt over die zomer, nu zo'n driekwart jaar geleden. De test is handig, nu weet ik welke opties ik heb en welke het beste zijn voor mij!👍 anoniem (37344) voor 930 dagen . yaaaaaaaaaay ik ben de 1e • 1 • × Weet je zeker dat je dit commentaar wilt verwijderen? Deze commentaar verwijderen afbreken ... Astrid en Sonja Holleeder hebben stiekem 15 gesprekken met hun broer opgenomen. Dat bleek vandaag tijdens de behandeling van de zaak tegen de beruchte crimineel Willem Holleeder. De boeken van Sarah Lark slepen je mee naar het Nieuw-Zeeland van de 19e en 20e eeuw. 'De zang van de hoornschelp' is het tweede boek dat zich afspeelt op Rata Station, na 'De tijd van de vuurbloemen'. Nieuw-Zeeland, 1853. Op Rata Station is een nieuwe generatie opgegroeid; Cat en Ida zijn trots op hun […]...

INFORMATIE

AUTEUR
Vincent Kortmann
DIMENSIE
4,11 MB
BESTANDSNAAM
De tussenzus.pdf

OMSCHRIJVING

De negentienjarige Tommie Boezerman is verlaten. Moeder is dood, vader, een parlementariër, is alleen bereikbaar via zijn persoonlijke assistent. Tommie woont zonder enig ouderlijk toezicht met zijn stiefzusje Cleo in een groot en comfortabel huis. Zij is het vrijgevochten type, begaan met het milieu, bijdehand en gefascineerd door wapens. Samen voorzien ze hun omgeving van snijdend en geestig commentaar. De tussenzus is een roman over twee onthechte jonge mensen die tot elkaar veroordeeld zijn, maar steeds verder van elkaar verwijderd raken. Ze klampen zich aan elkaar vast tot de chaos de overhand krijgt en ze de controle verliezen. Kortmann weet in dit ontroerende en geestige debuut een haarscherp beeld te schetsen van een uit elkaar gevallen gezin. Lezers zullen in Tommie een eigentijdse Hamlet herkennen, of een broer, een zoon, zichzelf.

Wil je het boek lezen?De tussenzus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vincent Kortmann. Lezen De tussenzus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN