Anatomie van oefeningen voor gezonde gewrichten

Anatomie van oefeningen voor gezonde gewrichten - Michael Jerome | Northernlights300.org

...nzetten voor ... GEWRICHT Anatomie, aandoeningen & behandeling van gewrichten Gewricht ... De beste tips en tricks voor gezonde gewrichten - Gezond.be ... .nl biedt een compleet overzicht van de gewrichten van het menselijk lichaam. Ieder gewricht wordt uitgebreid beschreven met informatie over de anatomie, aandoeningen en de behandeling hiervan. De artikelen worden rijk geïllustreerd met duidelijke grote afbeeldingen en zijn geschreven door ervaren fysiotherapeuten. Het is vooral belangrijk dat je van je gezonde levensstijl een gewoonte van maakt en ... Gezonde voeding voor botten, spieren en gewrichten | Mens ... ... . Het is vooral belangrijk dat je van je gezonde levensstijl een gewoonte van maakt en het niet ziet als het zoveelste dieet. Doe spierversterkende oefeningen . Stevige rug- en buikspieren zorgen voor een goede stabiliteit en houden je soepel. Hoe meer stabiliteit, hoe kleiner de kans dat je gewrichten overbelast geraken. Neem een goede houding aan Soepele sterke gewrichten zijn van belang voor de gezondheid, ongeacht je leeftijd. Met behulp van dit boek kun je een trainingsprogramma samenstellen om je gewrichten soepel te laten bewegen. Eerst wordt er uitgelegd hoe je gewrichten werken en wat je mo Anatomie van oefeningen voor een gezond hart € 9,95. In winkelmand. Toevoegen aan wenslijst. Anatomie van oefeningen voor gezonde gewrichten. Fnac: Anatomie van oefeningen voor gezonde gewrichten, Michael Jerome". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Yoga voor gezonde gewrichten Tijdens deze yogalessen wordt iedere les aandacht besteed aan een ander gewricht. Er wordt uitleg gegeven over de anatomie van het gewricht en er worden specifieke oefeningen voor de gewrichten gegeven om de mobiliteit, spierkracht en doorbloeding van het gewricht te verbeteren. De anatomie van gewrichten. Gewrichtsproblemen doen zich vaak voor wanneer men ouder wordt. Bukken om iets op te pakken, te trap oplopen of zwaaien is opeens niet meer zo vanzelfsprekend als dat het was. Nu kun je natuurlijk het ouder worden niet stoppen, maar je kunt er wel voor zorgen dat je minder snel last gaat krijgen van je gewrichten....

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Jerome
DIMENSIE
10,35 MB
BESTANDSNAAM
Anatomie van oefeningen voor gezonde gewrichten.pdf

OMSCHRIJVING

Soepele sterke gewrichten zijn van belang voor de gezondheid, ongeacht je leeftijd. Met behulp van dit boek kun je een trainingsprogramma samenstellen om je gewrichten soepel te laten bewegen. Eerst wordt er uitgelegd hoe je gewrichten werken en wat je moet doen om ze te beschermen tegen pijn en blessures. Daarna volgt een reeks oefeningen op verschillende niveaus die elk zijn voorzien van stap-voor-stap instructies, een lijst van benodigdheden en anatomische illustraties waarop de betrokken ondersteunende spieren, pezen en gewrichtsbanden zijn aangewezen. Dit boek laat zien hoe je geleidelijk kracht en flexibiliteit opbouwt in deze belangrijke lichaamsdelen.

Wil je het boek lezen?Anatomie van oefeningen voor gezonde gewrichten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Jerome. Lezen Anatomie van oefeningen voor gezonde gewrichten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN