Vlinders

Vlinders - S. van der Vlugt | Northernlights300.org

...mplaren tropische vlinders (Lepidoptera) vind je in de Vlinder Vallei van de geheel overdekte Orchideeën Hoeve ... Vlinders in Nederland Herkennen: Deze 15 Zorgen Voor ... ... . Maar liefst tweeduizend fraai gekleurde vlinders van vijfenvijftig tropische vlindersoorten fladderen in deze Nederlandse vlindertuin sierlijk rond. Vlinders staan voor transformatie, verandering. Na een periode van rust en inkeer, ontstaat er een nieuw begin; een nieuwe kans; een nieuw leven! Na het gevecht om de cocon af te werpen is er vrijheid. Op vleugels zwevend naar het licht. De vlinder staat ook vaak als symbool voor een dierbare overledene. Vlind ... Vlinders prints op canvas en meer - Werk aan de Muur ... . Op vleugels zwevend naar het licht. De vlinder staat ook vaak als symbool voor een dierbare overledene. Vlinders zijn kleine dieren, maar ze kunnen heel goed ruiken. Bijzonder is dat ze geen neus hebben, ze nemen geuren waar met de antennes. De mannetjesvlinders en de vrouwtjes laten geurstoffen achter om elkaar op te sporen zodat ze kunnen paren. Vooral nachtvlinders hebben heel speciale antennes om geuren op te vangen, deze hebben de vorm van een vogelveer. Vlinders zuigen de nectar op met hun lange tong. Die zit opgerold onder hun kop. Vlinders hebben een voorkeur voor bloemen met veel nectar. In bloeiende braamstruiken zit veel nectar in, dat vinden vlinders heel lekker. Behalve nectar uit bloemen. sommige vlinders eten nog ander voedsel. Atalanta's en dagpauwogen zijn dol op rottend fruit. Vlinders zijn er in alle kleuren, maten en soorten. In Nederland zie je ze niet zo vaak meer rondvliegen, maar het is en blijft altijd prachtig om ze te zien. Ook zijn vlinders hele bijzondere dieren waar ontzettend veel over te vertellen valt. Een supermooi idee dus voor je spreekbeurt: vlinders. Vlinders Je zou het →...

INFORMATIE

AUTEUR
S. van der Vlugt
DIMENSIE
3,87 MB
BESTANDSNAAM
Vlinders.pdf

OMSCHRIJVING

Zoë heeft haar draai gevonden op haar nieuwe school en vrienden gemaakt. Over haar paranormale gave heeft ze nog niemand iets verteld. Op een dag wordt haar aandacht getrokken door een jongen. Hij is blond, groot en cool gekleed. Al snel blijkt echter dat niemand anders hem kan zien: hij is door een stel jongens op het schoolplein doodgetrapt. De daders zijn nooit gepakt. Nu zoekt hij contact met Zoë. Zij kan hem helpen de daders achter de tralies te krijgen. Normaal gesproken kan Zoë met dit soort dingen bij haar moeder terecht. Maar haar vader en zijn nieuwe vriendin hebben net een baby gekregen en haar moeder heeft het daar moeilijk mee. Zal ze haar nieuwe vriendin in vertrouwen nemen?

Wil je het boek lezen?Vlinders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. van der Vlugt. Lezen Vlinders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN