De honderd waterputten van Salaga

De honderd waterputten van Salaga - Ayesha Harruna Attah | Northernlights300.org

...over twee sterke en onvergetelijke vrouwen, over macht, vriendschap en verraad, gesitueerd in pre-koloniaal Ghana ... Ebook ePUB: De honderd waterputten van Salaga - geschreven ... ... . Haar idyllische leven wordt bruut verstoord als op een dag gemaskerde mannen hun huis aanvallen, alles in brand steken en haar ontvoeren. De honderd waterputten van Salaga. Aminah woont met haar vader, zijn twee vrouwen en hun kinderen in een afgelegen dorp. Haar idyllische leven wordt... De honderd waterputten van Salaga. Aminah woont met haar vader, zijn twee vrouwen en hun kinderen in een afge ... Bureau ISBN - De honderd waterputten van Salaga ... ... De honderd waterputten van Salaga. Aminah woont met haar vader, zijn twee vrouwen en hun kinderen in een afgelegen dorp. Haar idyllische leven wordt bruut verstoord als op een dag gemaskerde mannen hun huis aanvallen, alles in brand steken en haar ontvoeren. Wurche groeit op in een vooraanstaande familie, die rijk is geworden door de slavenhandel. Lees „De honderd waterputten van Salaga" door Ayesha Harruna Attah verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Aminah woont met haar vader, zijn twee vrouwen en hun kinderen in een afgelegen dorp. Haar idyllische leven wordt bruut ... De honderd waterputten van salaga - ayesha harruna attah aminah woont met haar vader, zijn twee vrouwen en hun kinderen in een afgelegen dorp. Haar idyllische leven wordt bruut verstoord al...

INFORMATIE

AUTEUR
Ayesha Harruna Attah
DIMENSIE
5,95 MB
BESTANDSNAAM
De honderd waterputten van Salaga.pdf

OMSCHRIJVING

Aminah woont met haar vader, zijn twee vrouwen en hun kinderen in een afgelegen dorp. Haar idyllische leven wordt bruut verstoord als op een dag gemaskerde mannen hun huis aanvallen, alles in brand steken en haar ontvoeren.Wurche groeit op in een vooraanstaande familie, die rijk is geworden door de slavenhandel. De handel en macht van haar familie worden bedreigd door Ashanti, Britse en Duitse troepen.In Salaga, een bruisende stad in het noorden van Ghana, befaamd vanwege de honderd putten die er zijn aangelegd om de slaven te wassen voor ze worden verkocht, kruisen de paden van deze twee jonge vrouwen elkaar.De honderd putten van Salaga is een bruisende historische roman over twee sterke en onvergetelijke vrouwen, over macht, vriendschap en verraad, gesitueerd in pre-koloniaal Ghana.

Wil je het boek lezen?De honderd waterputten van Salaga in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ayesha Harruna Attah. Lezen De honderd waterputten van Salaga Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN