Wat nu als ik vrede vind in een kop koffie...?

Wat nu als ik vrede vind in een kop koffie...? - Cindy Brands | Northernlights300.org

...onprettige gemoedsrust zoals onrust en over-spanning in het hele menselijke systeem ... Koffie - Wikipedia ... . Dat hoeft niet. Je kunt je eigen leven prima bewandelen zonder die druk en spanning vanuit de buitenwereld. Je zal daar alleen wel voor naar binnen moeten keren om daar zaken op orde te stellen".'Wat nu als ik vrede vind in een kop koffie' is geschreven in de ik-vorm en draait om twee personen: de ik-persoon van waaruit het boek is geschreven en Pien, de mindfulness trainer die de hoofdpersoon begeleidt en ondersteunt in het proces van naar binnen keren.Als lezer word je meegenomen in de reis die de ... Een goed salaris gaat vaak gepa ... Wat nu als ik vrede vind in een kop koffie...? - Cindy ... ... .Als lezer word je meegenomen in de reis die de ... Een goed salaris gaat vaak gepaard met hard werken. Wat als je minder gaat verdienen, maar wél veel meer tijd overhoudt? In Tijd versus geld spreken we elke week iemand die minder is gaan verdienen. Wat nu als ik vrede vind in een kop koffie...? het leven is een reis; Mindfulness in je dagelijks leven. Cindy Brands "In de huidige samenleving draait het veel om presteren en dat geeft druk. Deze druk zet zich om in een vaak onprettige gemoedsrust zoals onrust en over-spanning in het hele menselijke systeem. Dat hoeft niet ... Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Cindy Brands. De meest gevonden boeken zijn Wat Nu Als Ik Vrede Vind In Een Kop Koffie...? en Spelen Met Mindfulness. Maar wat we bedoelen is één kop koffie. Of kopje, of bakje. Koffie is de inhoud, en heeft net als heel veel andere drankjes zelf niet echt een meervoud, al kun je het wel forceren, vooral als je meerdere soorten hebt. Zo kun je verschillende waters, theeën, cola's, appelsappen en ook koffies bedenken. Mijn energieniveau is constanter. Voorlopig ga ik lekker door met stoppen, maar of dit zo blijft weet ik nog niet. Voor nu bevalt me deze vermindering wel. Ik ben benieuwd wat er gebeurt als ik helemaal met koffie gestopt ben (en dus ook geen thee met cafeïne). Ik vind het wel jammer, want ik ben dol op de smaak van verse koffie. Ik zoek de zin van' t leven niet. t"interesseert me echt geen moer de ene vind dat stom de ander vind het stoer. Als de toekomst nog ver weg is , zoek ik dichterbij. Een bak koffie een peuk wat liefde en ik ben blij. Als ik leef dan zie ik wel, anders houdt het op, met ingewikkeld denken knoop je je eigen strop. "Ik beef nog als rietje." Nietsvermoedend zat Harry Bolck vanochtend met een collega aan de koffie bij de wegwerkzaamheden op de A1 bij Holten. "We hadden het erover hoe geva...

INFORMATIE

AUTEUR
Cindy Brands
DIMENSIE
9,41 MB
BESTANDSNAAM
Wat nu als ik vrede vind in een kop koffie...?.pdf

OMSCHRIJVING

"In de huidige samenleving draait het veel om presteren en dat geeft druk. Deze druk zet zich om in een vaak onprettige gemoedsrust zoals onrust en over-spanning in het hele menselijke systeem. Dat hoeft niet. Je kunt je eigen leven prima bewandelen zonder die druk en spanning vanuit de buitenwereld. Je zal daar alleen wel voor naar binnen moeten keren om daar zaken op orde te stellen".'Wat nu als ik vrede vind in een kop koffie' is geschreven in de ik-vorm en draait om twee personen: de ik-persoon van waaruit het boek is geschreven en Pien, de mindfulness trainer die de hoofdpersoon begeleidt en ondersteunt in het proces van naar binnen keren.Als lezer word je meegenomen in de reis die de ik-persoon aangaat. Achterhaalde regels, verwachtingen en patronen, die haar 'lastig' vallen, leert zij om te zetten in zaken die zinvol voor haar zijn in de levensfase waarin zij zit. Voor de lezer kan het boek, die langzaam geschreven is en dus makkelijk opneembaar, een warme steun zijn in mogelijke veranderingen die bij de lezer nodig zijn. Het verhaal is dusdanig geschreven dat het de lezer aan het reflecteren zet. Pien is er zowel voor de ik-persoon als gevoelsmatig voor de lezer zelf.

Wil je het boek lezen?Wat nu als ik vrede vind in een kop koffie...? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cindy Brands. Lezen Wat nu als ik vrede vind in een kop koffie...? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN