GODEN UIT DE KOSMOS

GODEN UIT DE KOSMOS - Alan F. Alfond | Northernlights300.org

...n beslaat een periode zonder aanwijsbaar begin, en zonder toekomstig einde ... 07 - Boodschapper uit de kosmos - Arctica | Koop deze ... ... . In het Theravada-boeddhisme worden in de drie sferen in totaal 31 verschillende bestaansniveaus (of werelden) onderscheiden, waarin wezens wedergeboren kunnen worden. In geen enkele van deze sferen is het leven eeuwig. Zelfs aan het einde van een zeer langdurig leven ... De noordse mythologie is, zeker in West-Europa, een van de bekendere mythologieën, samen met onder andere de Griekse, Romeinse, Egyptische en de Germaanse mythologie.Van deze laatste mythologie maakt de noordse mythologie deel uit; ze kent ... Goden uit de kosmos | Gratis boeken downloaden in pdf, fb2 ... ... .Van deze laatste mythologie maakt de noordse mythologie deel uit; ze kent grotendeels dezelfde goden en helden. Maar zij wordt toonaangevend beschouwd als voorbeeldfunctie voor het geheel der oudere mythologieën van het ... Hij was namelijk de heerser over de kosmos, evenals god van het koningschap. De farao's werden beschouwd als sterfelijke incarnaties van Horus, wat hun gezag van een goddelijk tintje voorzag. Bij het bestijgen van de troon koos een farao daarom een 'Horus-naam' uit, om zijn bovennatuurlijke gezag te benadrukken. Re was de zonnegod en daarmee een van de belangrijkste goden in de Egyptische mythologie. Volgens de Helipolitaanse scheppingsmythe was Re de scheppergod, die zich van de aarde had teruggetrokken. Als zonnegod voer hij elke dag in zijn boot naar de hemel, waarna hij in het westen stierf. Het atheïsme begon met Homerus, bij wie de goden zich misdroegen. Filosoof Hippo verklaarde God zelfs dood in de 5de eeuw v. Chr. Hoogste tijd voor een herwaardering van de ongelovigen. Goden uit de kosmos. Auteur: Alan F. Alfond. Nederlands 516 pagina's. Uitgeverij Elmar. oktober 1998. Samenvatting. Dit boek voorziet in een begrijpelijk en onomstotelijk bewijs van het bestaan van goden van vlees en bloed die ons genetisch naar hun eigen beeld hebben geschapen. In het essay Thuis in de kosmos - met een nawoord over buitenaardse intelligentie - laat post-theïst Taede A. Smedes zien wat voor een grandioze visie in het evolutionair denken besloten ligt, berichtte ik in mijn vorige blog.Dit is deel twee. We zijn gebleven bij de Franse theoloog en filosoof Blaise Pascal bij wie de mens de ontheemde blijft, degene die strijdt ...

INFORMATIE

AUTEUR
Alan F. Alfond
DIMENSIE
3,60 MB
BESTANDSNAAM
GODEN UIT DE KOSMOS.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek voorziet in een begrijpelijk en onomstotelijk bewijs van het bestaan van goden van vlees en bloed die ons genetisch naar hun eigen beeld hebben geschapen. Alan Alford brengt ons het verpletterende bewijs dat de goden echt bestonden en afkomstig waren van het hart van het zonnestelsel.

Wil je het boek lezen?GODEN UIT DE KOSMOS in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alan F. Alfond. Lezen GODEN UIT DE KOSMOS Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN