Dit ben je echt!

Dit ben je echt! - Nele Cools | Northernlights300.org

... je. dit is cht bijzonder ik ben vereerd ... Heb ik het coronavirus (gehad)? Dit zijn de symptomen ... . ... Hij is ervan overtuigd dat je alleen doelen kunt bereiken als je de krachten bundelt en gezamenlijk optreedt. ... 15:11 Door de coronacrisis wordt het bijna onmogelijk om echt op vakantie te gaan ... Jaarlijkse vaartocht gaat ... Wie ben ik nu echt? Je leeft je leven, je ervaart van alles - maar zo nu en dan sta je stil en vraag je jezelf af: "Wie ben ik nu eigenlijk? Wie ervaart dit allemaal? Wat is dit leven, waar is het van gemaakt?" Grote vragen, en de antwoorden lijken niet snel voor de hand te liggen. Wie ben je echt! NEURO EMOTIONELE INTEG ... Identiteitscrisis - wie ben ik nu echt? Wat wil ik precies? ... . Wie ben je echt! NEURO EMOTIONELE INTEGRATIE. Ons onbewuste kan ons enorm tegenwerken. Dit heet onbewuste sabotage. Daar zijn veel voorbeelden van, zoals het uitstellen van belangrijke telefoontjes en van noodzakelijke acties. Ook lichamelijke symptornen: buikpijn of hoofdpijn voor een belangrijke vergadering of voor spreken in het openbaar. Eigenlijk ben je daar jaren mee bezig, ... als je echt wil stoppen voor je ouders of je kinderen ofzo is dat al een motivatie maar dat hangt af van persoon tot persoon, bij sommige mensen duurt het 1 week en bij sommige mensen wel 20 jaar. 25 november 2012 13:44. 0. 0. 0. Reacties. Reacties. Ken je dat gevoel dat je een rol speelt om er maar bij te horen? Ken je het gevoel dat je je schaamt voor wie je bent en hoe je eruit ziet? Ken je het gevoel dat je nooit goed genoeg bent? Ik ken dit en ik heb mij heel lang door die gevoelens laten … Continue reading Wie ben je echt? →...

INFORMATIE

AUTEUR
Nele Cools
DIMENSIE
7,29 MB
BESTANDSNAAM
Dit ben je echt!.pdf

OMSCHRIJVING

Dit ben je echt!Er is een bron van levenskrachtenergie in iedereen aanwezig! Het maakt je leven niet alleen bewuster, levendiger en gelukkiger, maar ook gezonder, natuurlijker en zelfs magischer! Alleen zijn we, door evolutie, zowat vergeten hoe we deze bron in onszelf kunnen her-inneren en aanspreken. Dit ben je echt! nodigt je uit om je eigen kracht weer op te nemen en reikt je veertig sleutels die de weg vrijmaken naar die bron van 'alles' in jezelf. De sleutels zijn universeel en er is voor iedereen minstens één sleutel die zijn leven zal veranderen. De sleutels zijn ontstaan uit Nele haar persoonlijke levenservaring en zoektocht naar de essentie van haar leven. Uit deze ervaring, aangevuld met de vele opleidingen, zelfstudie en een bijzonder doorbraakmoment in 2006 is haar praktijk voor healing en lifecoaching ontstaan. Het is haar missie om de bron van innerlijk weten in anderen te laten ontwaken. Dit ben je echt! mag jou daarbij helpen her-inneren. Weet, lieve mens, dat:In de vertwijfeling van het 'niet meer weten' soms de grootste veranderingen in je leven schuilen. Laat het er gewoon zijn. Jij wordt graag gezien. Laat dàt je dragen vandaag!

Wil je het boek lezen?Dit ben je echt! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nele Cools. Lezen Dit ben je echt! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN