De vrouw van de reiziger

De vrouw van de reiziger - Paul Theroux | Northernlights300.org

...rijgbaar bij Rakuten Kobo. Een gerenommeerde kunstverzamelaar geniet van het vernietigen van zijn topstukken; twee jongens moeten hulpeloos toekijk ... De Vrouwen Opheffende Bagage Van De Reiziger Stock Foto ... ... ... De beste boeken voor de laagste prijs | Voor 15:00 uur besteld de volgende dag in huis | Gratis verzending vanaf €20 | Uitstekend verpakt | klanten beoordelen In De vrouw van de reiziger lees je over het boze oog, komt uiteraard dr. Johnson langs, net als het personage van de schrootboer dat aan De Muskietenkust en de verhalen waarin kinderen een hoofdrol spelen doen denken aan andere verhalen die Paul Theroux eerder schreef. Heel ontroerend. 'De vrouw van de reiziger' dus, waarin een man volledig uit zijn evenwicht raakt wanneer zijn vrouw besluit op reis te gaan en h ... De vrouw van de reiziger - Paul Theroux - 9789025444402 ... ... . Heel ontroerend. 'De vrouw van de reiziger' dus, waarin een man volledig uit zijn evenwicht raakt wanneer zijn vrouw besluit op reis te gaan en hem daarmee dwingt thuis op haar te wachten, zoals zij al jaren heeft gedaan toen hij weken van huis was. Het is één van de kortere verhalen in het boek, maar meteen ook één van de sterkere. De vrouw van de reiziger | ISBN 9789025444396 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel De vrouw van de reiziger van Paul Theroux. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In 'De vrouw van de reiziger' richt Paul Theroux zijn vizier op de elite - en alles wat zich daar aan het oog van de wereld onttrekt. Een gerenommeerde kunstverzamelaar geniet van het vernietigen van zijn topstukken; twee jongens moeten hulpeloos toekijken terwijl hun vader de totale oorlog verklaart aan de wasberen die hun landhuis teisteren; een jonge kunstenaar tracht bij een bekende, doch ... In 'De vrouw van de reiziger' richt Paul Theroux zijn vizier op de elite - en alles wat zich daar aan het oog van de wereld onttrekt. Een gerenommeerde kunstverzamelaar geniet van het vernietigen van zijn topstukken; twee jongens moeten hulpeloos toekijken terwijl hun vader de totale oorlog verklaart aan de wasberen die hun landhuis teisteren; een jonge kunstenaar tracht bij een bekende, doch ... In 'De vrouw van de reiziger' richt Paul Theroux zijn vizier op de elite - en alles wat zich daar aan het oog van de wereld onttrekt. Een gerenommeerde kunstverzamelaar geniet van het vernietigen v...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Theroux
DIMENSIE
9,67 MB
BESTANDSNAAM
De vrouw van de reiziger.pdf

OMSCHRIJVING

In deze verhalen richt Paul Theroux zijn vizier op de elite - en alles wat zich daar aan het oog van de wereld onttrekt. Een gerenommeerde kunstverzamelaar geniet van het vernietigen van zijn topstukken; twee jongens moeten hulpeloos toekijken terwijl hun vader de totale oorlog verklaart aan de wasberen die hun landhuis teisteren; een jonge kunstenaar tracht bij een bekende, doch achterbakse roddelaarster in het gevlij te komen. Therouxtoont ons de mens die gedreven wordt door verlangens, wraaklust en zijn eigen demonen. Paul Theroux is al zijn hele loopbaan op zoek naar de `sinistere waarheid achter de keurige façades(Hans Bouman), en hij is er niet milder op geworden met het klimmen der jaren. In 'De vrouw van de reiziger' zien we de meest duistere, verzengende, verontrustende kant van de wereldberoemde reisschrijver.

Wil je het boek lezen?De vrouw van de reiziger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Theroux. Lezen De vrouw van de reiziger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN