De veelzijdige man

De veelzijdige man - R. Hicks | Northernlights300.org

...eschreven als een reis in zes fasen die getypeerd worden door de Hebreeuwse woorden adam, zakar, gibbor, enosh, ish en zaken: de man als schepsel, de seksuele man, de man als strijder, de verwonde man, de volwassen man en de oude en wijze man ... Kees Bontje, de veelzijdige modeman die ons aan gebleekte ... ... . Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Hicks, Robert en Boer, René de - De veelzijdige Man. De levensreis van de man in zes fasen. Wees de eerste om "De veelzijdige man : de levensreis van de man in zes fasen - Robert Hicks en Rene de Boer" te beoordelen Reactie annuleren. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Over De veelzijdige man De levensreis van de man in zes fasen Wat zijn mannen eigenl ... De veelzijdige man - juni 2011 - IKOS Training ... ... . Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Over De veelzijdige man De levensreis van de man in zes fasen Wat zijn mannen eigenlijk? Gevaarlijke macho's of mislukte wezens die hun weg niet kunnen vinden? Waarschijnlijk een beetje allebei! Juist daarin ligt de uitdaging om te zoeken naar een po...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Hicks
DIMENSIE
7,82 MB
BESTANDSNAAM
De veelzijdige man.pdf

OMSCHRIJVING

Wat zijn mannen eigenlijk? Gevaarlijke macho's of mislukte wezens die hun weg niet kunnen vinden? Waarschijnlijk een beetje van allebei. Juist daarin ligt de uitdaging om te zoeken naar een positieve invulling van het man-zijn.Het leven van de man wordt in dit boek beschreven als een reis in zes fasen die getypeerd worden door de Hebreeuwse woorden adam, zakar, gibbor, enosh, ish en zaken: de man als schepsel, de seksuele man, de man als strijder, de verwonde man, de volwassen man en de oude en wijze man.Ruard Ganzevoort schrijft in het Ten geleide:'Voor mijzelf is steeds duidelijker geworden dat het voor een man belangrijk is dat er vaders, broeders en zonen om hem heen zijn. Ik bedoel dat niet biologisch, maar als een aanduiding van het soort verhouding. De combinatie van die drie relaties geeft een vervuld leven. Ik herken dit inzicht in dit boek van Robert Hicks, zoals dat door René de Boer wordt gepresenteerd en ingebed, aangevuld voor de Nederlandse lezer.Ik hoop dat dit boek veel vragen oproep. Vragen die ons helpen om authentiek in het leven te staan en zo positief iets te betekenen voor onszelf en anderen.'Het middendeel van dit originele en uitdagende boek bestaat uit de vertaling van 'Masculine Journey' van de Amerikaanse pastoraal theoloog Robert Hicks. In de hoofdstukken die voorafgaan aan en volgen op Hicks bijdragen zet René de Boer zijn ideeën over in de Nederlandse context en geeft hij praktische aanvullingen.

Wil je het boek lezen?De veelzijdige man in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Hicks. Lezen De veelzijdige man Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN