De Psychologische Bibliotheek - Gezond verstand als therapie

De Psychologische Bibliotheek - Gezond verstand als therapie - J. Verhulst | Northernlights300.org

...el De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... Gezondheid & psychologie: e-books ... - online Bibliotheek ... . Jan Verhulst Opvoeden met gezond verstand. met RET naar een positief ... Opvoeding van kinderen en jongeren, Opvoedingsondersteuning, Gedragstherapie, Wijsbegeerte, Psychologie, Rationeel-emotieve therapie, Lichaam en Gezondheid, rationeel-emotieve ... Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en ... Gebruik je gezond verstand!We schrikken niet meer van foto Om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden op onze website maken we gebruik van cookies. Door onze website te blijven gebruiken, stem ... Bureau ISBN - Jan Verhulst ... . Door onze website te blijven gebruiken, stem je hiermee in. Benjamin schillings droom is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Benjamin schillings droom PDF te downloaden op onze website meubelbeursmechelen.be Er zijn ook andere boeken van de auteur Benjamin schillings droom...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Verhulst
DIMENSIE
7,20 MB
BESTANDSNAAM
De Psychologische Bibliotheek - Gezond verstand als therapie.pdf

OMSCHRIJVING

Wij mensen kunnen onszelf ongelukkig en ziek maken door een aangeboren neiging om onze omgeving op een verkeerde manier waar te nemen. Door uit te gaan van irrationele ideeën en gedachten gaan we ons onzeker, angstig en depressief voelen. Dit is het uitgangspunt van de Rationeel-Emotieve Therapie (RET). De therapie is erop gericht deze irrationele en onjuiste gedachten op te sporen en te vervangen door reële en rationele gedachten. Steeds meer mensen willen weten hoe ze op een relatief eenvoudige en overzichtelijke manier emotionele problemen kunnen oplossen. De RET blijkt zich daarvoor uitstekend te lenen, zoals in talloze onderzoeken is aangetoond. Gezond verstand als therapie maakt de lezer op een heldere manier vertrouwd met de structuur en de uitgangspunten van de RET. De beschrijving van tal van toepassingsmogelijkheden - variërend van veel voorkomende problemen met betrekking tot liefde, seksualiteit en gezin tot rouwverwerking en angst- en stemmingsstoornissen - maken dit boek toegankelijk en prettig leesbaar. Door de concrete voorbeelden van rationele alternatieven voor irrationele ideeën, is dit boek ook uitermate geschikt als zelfhulpboek.

Wil je het boek lezen?De Psychologische Bibliotheek - Gezond verstand als therapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Verhulst. Lezen De Psychologische Bibliotheek - Gezond verstand als therapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN