Blankenberge Blues

Blankenberge Blues - Pieter Aspe | Northernlights300.org

...erse kust smeedt een bont allegaartje van mensen een niet-alledaags complot nadat een van hen een aangespoelde potvis vond ... Recensie van Ilse over Blankenberge Blues | Hebban.nl ... . In het dode dier zien ze namelijk een unieke kans om rijk te worden. In de darmen van een potvis zit immers amber, een goedje waarvoor de parfumindustrie veel geld veil heeft. Spijtig detail: een aangespoelde walvis opensnijden is bij wet verboden. De bende kan ... Blue Beach Blankenberge Strandbar. Strandbar. Op ons strandterras is het gezellig vertoeven met de voeten in het zand. We kunnen u frisdranken, bieren, wij ... Blankenberge Blues eBook door Pieter Aspe - 9789460415401 ... ... . Strandbar. Op ons strandterras is het gezellig vertoeven met de voeten in het zand. We kunnen u frisdranken, bieren, wijn, cava en champagne aanbieden. Daarnaast ook cocktails gemaakt volgens de regels van de kunst. Zelfs op de ... Blankenberge blues is een spannend verhaal, doorspekt met milde, soms wat zwarte humor. De roman speelt zich af in een soort twilightzone: de kust zoals maar weinigen ze kennen, wanneer de zomer, de zon en de toeristen verdwenen zijn. Blankenberge Blues (e-boek) door Pieter Aspe; Koen Strobbe, EAN 9789460415401. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om JavaScript aan te zetten. Meer informatie......

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Aspe
DIMENSIE
11,33 MB
BESTANDSNAAM
Blankenberge Blues.pdf

OMSCHRIJVING

Aan de winterse kust smeedt een bont allegaartje van mensen een niet-alledaags complot nadat een van hen een aangespoelde potvis vond. In het dode dier zien ze namelijk een unieke kans om rijk te worden. In de darmen van een potvis zit immers amber, een goedje waarvoor de parfumindustrie veel geld veil heeft. Spijtig detail: een aangespoelde walvis opensnijden is bij wet verboden. De bende kan echter niet aan de lokroep van het grote geld weerstaan en besluit op zoek te gaan naar een koper in het illegale circuit.Langzaam maar zeker komen alle spelers in het verhaal zichzelf tegen en wordt de finale confrontatie met de professionele misdaad onvermijdelijk.Blankenberge blues is een spannend verhaal, doorspekt met milde, soms wat zwarte humor. De roman speelt zich af in een soort twilightzone: de kust zoals maar weinigen ze kennen, wanneer de zomer, de zon en de toeristen verdwenen zijn.

Wil je het boek lezen?Blankenberge Blues in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Aspe. Lezen Blankenberge Blues Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN