Wij, Millennials

Wij, Millennials - Charlotte van Looy | Northernlights300.org

...en instellen: tweede artikel niet gratis, maar voor de dubbele prijs ... 'Millennials zijn een wij-generatie: delen is het nieuwe ... ... . millennials, stuurde enquêtes uit, beluisterde tientallen podcasts en las minstens evenveel boeken over het onderwerp. 'Wij, Millennials' is de stem van een generatie, maar vooral een boek met een overload aan hoop, moed, tips en kleine gelukjes. Wij zijn geboren tussen circa 1980 en 1995. Wij zijn de eerste Millennials, wij zijn uw toekomst. We gamen een groot deel van onze vrije tijd. Zonder supersnel inte ... bol.com | Wij, Millennials, Charlotte van Looy ... ... . We gamen een groot deel van onze vrije tijd. Zonder supersnel internet kunnen we niet leven. We ... millennials, stuurde enquêtes uit, beluisterde tientallen podcasts en las minstens evenveel boeken over het onderwerp. 'Wij, Millennials' is de stem van een generatie, maar vooral een boek met een overload aan hoop, moed, tips en kleine gelukjes. millennials, stuurde enquêtes uit, beluisterde tientallen podcasts en las minstens evenveel boeken over het onderwerp. 'Wij, Millennials' is de stem van een generatie, maar vooral een boek met een overload aan hoop, moed, tips en kleine gelukjes. Millennials worden daarom ook wel eens generatie Y genoemd en hebben zich voornamelijk in het nieuwe millennium ontwikkeld, vandaar millennials. Technologie...

INFORMATIE

AUTEUR
Charlotte van Looy
DIMENSIE
9,19 MB
BESTANDSNAAM
Wij, Millennials.pdf

OMSCHRIJVING

In 'Wij, Millennials' schetst Charlotte Van Looy een helder portret van haar generatie, met getuigenissen van bekende millennials als Jens Dendoncker, Charlotte Leysen en Élodie Ouédraogo.Ben jij erg gedreven en wil je daardoor zo snel mogelijk succesvol zijn op elk gebied? Is de chaos in jehoofd niet te temmen, omdat je zoveel mogelijkheden hebt en niet weet waar eerst te beginnen? Ben jij in de war over wat je nu eigenlijk wil? Panikeer je van tijd tot tijd, omdat het echte leven je overvalt? Dat klinkt alsof je een millennial bent, de generatie die zogezegd alles kreeg, maar zichzelf ongelukkig maakt door een hang naar perfectie.Vol humor en zelfrelativering analyseert Charlotte Van Looy haar generatie. Ze interviewde tal vanmillennials, stuurde enquêtes uit, beluisterde tientallen podcasts en las minstens evenveel boekenover het onderwerp. 'Wij, Millennials' is de stem van een generatie, maar vooral een boek met een overload aan hoop, moed, tips en kleine gelukjes.

Wil je het boek lezen?Wij, Millennials in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Charlotte van Looy. Lezen Wij, Millennials Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN