Waarheid, waarden & welvaart

Waarheid, waarden & welvaart - Victor Broers | Northernlights300.org

... In Waarheid, waarden en welvaart beschrijft Victor Broers de grote verschuivingen die onze maatschappij momenteel ondergaat en gaat hij op zoek naar een nieuw leidend verhaal dat de overgang mogelijk maakt naar een nieuw economisch systeem ... Athenaeum Boekhandel | Waarheid, waarden & welvaart ... ... . Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Broers, Victor - Waarheid, Waarden & Welvaart / een nieuwe cultuur voor ons economische denken Get this from a library! Waarheid, waarden & welvaart : een nieuwe cultuur voor ons economische denken. [Victor Broers] -- Analyse van de ontwikkeling van de welvaart, waarom het misging in 2008 met de economische crisis als gevolg en de daaruit te trekken lessen. Waarheid, waarden en welvaart. Europa staat op een keerpunt. De huidige polit ... Waarheid, waarden & welvaart PDF Online | BANK72 PDF ... . [Victor Broers] -- Analyse van de ontwikkeling van de welvaart, waarom het misging in 2008 met de economische crisis als gevolg en de daaruit te trekken lessen. Waarheid, waarden en welvaart. Europa staat op een keerpunt. De huidige politiek-economische crisis heeft de zwakheden van ons economisch systeem en de fouten in ons economisch denken bloot gelegd. Een denken gestoeld op het ideaal van de vrije markt, competitie, en de illusie van continue groei. Een denken dat de economie benaderde als een abstract, van cultuur losstaande wetenschap die op ... Waarheid, waarden en welvaart | ISBN 9789021401867 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Victor Broers
DIMENSIE
8,57 MB
BESTANDSNAAM
Waarheid, waarden & welvaart.pdf

OMSCHRIJVING

Onze westerse samenleving staat op een keerpunt. Europa is met de nieuwe Europese bankencrisis, de Brexit en de snel groeiende economische ongelijkheid een nieuwe fase in gegaan. Dat wat wij jarenlang als onze (economische) realiteit beschouwden, blijkt een achterhaald verhaal dat ons geen oplossingen biedt voor onze financiële problemen en de grote maatschappelijke spanningen die hier het gevolg van zijn.In Waarheid, waarden en welvaart gaat Victor Broers op zoek naar een nieuw leidend verhaal dat ons in staat stelt om heel anders te denken over productie, over de markt en over welvaart. Hij ging in heel Europa in gesprek met filosofen, economen, ondernemers en andere grote denkers. Onder hen Thomas Piketty, Wolfgang Streeck, David Graeber, Tomas Sedlacek, Jeremy Rifkin en Hans Werner Sinn: mensen met ideeën die ver voorbij de huidige norm reiken, zoals schuldafschrijving en economische modellen waarin groei niet meer centraal staat. Ideeën die ons in staat stellen om de welvaart die wij hebben opgebouwd op een duurzame wijze voor volgende generaties te behouden.

Wil je het boek lezen?Waarheid, waarden & welvaart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Victor Broers. Lezen Waarheid, waarden & welvaart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN