Terugkeer uit het Noorden

Terugkeer uit het Noorden - Maja Wolny | Northernlights300.org

...ë moet worden. De sfeer zit helemaal goed, maar wanneer de wagons leeglopen, de gsm's geen bereik meer hebben en de trein lijkt af te wijken van de route, worden Olga en haar medereizigers ongerust ... Terugkeer uit het noorden van | Boek en recensies | Hebban.nl ... . De daaropvolgende gebeurtenissen zullen hun levens voor altijd veranderen. Met Terugkeer uit het noorden heeft de Poolse schrijfster Maja Wolny haar derde boek geschreven over thema's die bij ons nauwelijks aan bod komen: het verleden van Oost-Europa en de lotsverbondenheid van mensen over de grens van tijd en dood heen. Terugkeer uit het noorden is een echt doolhof met brede vertakkingen in tijd, ruimte en emoties. De roman bestaat uit drie delen waarbij de hoofdstukken afwisselend telkens een stuk uit het leven ... Terugkeer uit het noorden van | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Terugkeer uit het noorden is een echt doolhof met brede vertakkingen in tijd, ruimte en emoties. De roman bestaat uit drie delen waarbij de hoofdstukken afwisselend telkens een stuk uit het leven van een van de personages beschrijven, meestal vanuit hun eigen zichtveld. De Pools-Belgische Maja Wolny laat zich voor al haar boeken inspireren door een reis. De tocht die aan de basis staat van Terugkeer uit het noorden begon in 2016, toen ze in de Russische plaats Irkoetsk aan boord stapte van de Trans-Siberië Express. Haar ervaringen van deze barre tocht gebruikte ze voor dit verhaal, waarin de mythische spoorlijn een hoofdrol speelt. Bestel Terugkeer uit het Noorden Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies ROME (ANP/RTR) - De zuidelijke regio's in Italië vrezen dat honderdduizenden arbeidsmigranten, die de afgelopen jaren naar het noorden zijn vertrokken, terugkeren. Ze roepen hen op dat vooral niet te doen uit vrees dat ze het nieuwe coronavirus, dat het noorden zwaar heeft geraakt, met zich meebrengen. Bij Terugkeer uit het noorden was het een combinatie van de cover, de titel en de regio. Ik trek de laatste leestijd wel meer richting Rusland. Dit is de vierde roman van de schrijfster sinds haar debuut in 2009 maar het eerste boek dat ik van haar las. Maja Wolny vlecht hier vier levensverhalen doorheen drie verschillende tijdsperioden in elkaar. 'Terugkeer uit het Noorden' is het verslag van deze reis met de trein door dat verleden en verscheen in januari 2020. Beluister het hele interview van Anja Daems met Maja Wolny hieronder. Een tijdje geleden las Radio 2-Madam Anja Daems ' Zwarte bladeren '. Ze vond dat een heel fijn boek ... Terugkeer uit het noorden is de vierde roman van de schrijfster sinds haar debuut in 2009. Daarin worden vier levensverhalen uit drie verschillende historische periodes met elkaar vervlochten: van de jonge weduwe Olga (nu...

INFORMATIE

AUTEUR
Maja Wolny
DIMENSIE
11,89 MB
BESTANDSNAAM
Terugkeer uit het Noorden.pdf

OMSCHRIJVING

Op het station in Moskou neemt Olga Forys een late trein voor wat een droomreis door Siberië moet worden. De sfeer zit helemaal goed, maar wanneer de wagons leeglopen,de gsm's geen bereik meer hebben en de trein lijkt af te wijken van de route, worden Olga en haar medereizigers ongerust. De daaropvolgende gebeurtenissen zullen hunlevens voor altijd veranderen. Aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog neemt de getalenteerde ingenieur Michał Forys dezelfde trein naar Siberië. Onder zijn toezicht moet op de rivier de Amoer een van de langste bruggen ter wereld worden gebouwd. Maar Michał gaat gebukt onder duistere zaken uit zijn verleden en gecompliceerde liefdesrelaties.Met veel inlevingsvermogen beschrijft Maja Wolny hoe diep levens met elkaar verbonden kunnen zijn en hoe diepgaand het verleden – bekend of verdrongen – het lot beïnvloedt.

Wil je het boek lezen?Terugkeer uit het Noorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maja Wolny. Lezen Terugkeer uit het Noorden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN