Het gaat gewoon lukken!

Het gaat gewoon lukken! - Lisa Nichols | Northernlights300.org

...ernemerschap, "en ik heb natuurlijk een functie die helemaal niet bij mijn leeftijd past ... Speurders.nl: Het gaat lukken! ... . Ik bepaal alles. Als je in een bedrijf gaat werken, ben je daar pas aan toe als je jouw leeftijd hebt (de interviewer is 45, MvB)." Maar de aanhouder wint, het gaat een keer lukken." Van Gelder naast medailles, Netteb komt ten val Yuri van Gelder heeft zaterdag bij de WK turnen in Antwerpen geen medaille kunnen veroveren. Wil je afvallen maar lukt het niet? Het kan zijn dat er iets is waar je geen weet van ... Ook na de zomer gaat de lockdown op Spaanse scholen gewoon ... ... . Wil je afvallen maar lukt het niet? Het kan zijn dat er iets is waar je geen weet van hebt. Hier vind je 10 redenen waarom op je hetzelfde gewicht blijft. Wat je hier leest is de rol die hormonen spelen als het gaat om afvallen, waarom je jezelf niet voor de gek wilt houden met light product en veel meer. Dat gaat nooit lukken. Dat gaat nooit lukken is de origin story van Netflix, een van de meest geliefde en iconische bedrijven ter wereld. Medeoprichter Marc Randolph onthult de methoden die hij heeft ontwikkeld om mensen te laten bereiken wat ze willen. Methoden die iedereen kan leren, in zaken en in het leven....

INFORMATIE

AUTEUR
Lisa Nichols
DIMENSIE
11,4 MB
BESTANDSNAAM
Het gaat gewoon lukken!.pdf

OMSCHRIJVING

Een baanbrekende leidraad om het leven te leiden dat je wilt - het maakt niet uit hoe! Lisa Nichols, coach op het gebied van motivatie, heeft een unieke en bijzonder inspirerende methode ontwikkeld die je niet alleen zal motiveren, maar je ook in staat zal stellen om je dromen te verwerkelijken. Miljoenen mensen proberen te leven volgens de wet van de aantrekkingskracht uit The Secret, maar het punt is dat die niet werkt tenzij je je uiterst belangrijke veerkrachtspieren gebruikt, die het mogelijk maken succesvol te navigeren langs de hobbels van je leven. Door haar eigen spieren te ontwikkelen en aan te passen vond Lisa de kracht om zichzelf te blijven en alles te bereiken wat ze durfde hopen. In Het gaat gewoon lukken! beschrijft ze haar grensverleggende negen-stappenmethode om je te inspireren van je verleden te leren en aan een onvervaarde toekomst te beginnen, nu!

Wil je het boek lezen?Het gaat gewoon lukken! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisa Nichols. Lezen Het gaat gewoon lukken! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN