Een schitterend isolement

Een schitterend isolement - Olga Majeau | Northernlights300.org

... het corona-virus en daardoor de afzegging door studiogasten vervalt de live uitzending van GrensGeluiden ... Live-uitzending 15 maart vervalt vanwege corona-perikelen ... ... . in plaats daarvan herhalen we in deze Boekenweek het gesprek van Hein van Kemenade met schrijfster Olga Majeau over haar boek Een schitterend isolement. Recensie van 'Een schitterend isolement' Het boek In 'Een schitterend isolement' vertelt Olga Majeau het verhaal over haar beroemde voorouders. De familiestukken die Majeau van haar grootmoeder Elfi erft, intrigeren haar dusdanig dat zij op onderz ... Een schitterend isolement | Olga Majeau - Doorbraak winkel ... . De familiestukken die Majeau van haar grootmoeder Elfi erft, intrigeren haar dusdanig dat zij op onderzoek uitgaat naar de rest van de familiegeschiedenis. Ogenschijnlijk is er niet veel verrassends aan de familiestukken die Olga Majeau van haar grootmoeder Elfi erft. Elfi heeft haar van alles verteld over haar beroemde voorouders, het Duitse schrijversechtpaar Bettina en Achim von Arnim. Maar naarmate de familielijn de recentere geschiedenis nadert, worden de levens van het nageslacht van de Von Arnims raadselachtiger. Wie was Elfi s vader, de ... Ogenschijnlijk is er niet veel verrassends aan de familiestukken die Olga Majeau van haar grootmoeder Elfi erft. Elfi heeft haar van alles verteld over haar beroemde voorouders, het Duitse schrijversechtpaar Bettina en Achim von Arnim. Maar naarmate de fa Over de teloorgang van een familie waarin Goethe, Otto Von Bismarck en Franz Liszt een rol speelden, schreef Olga het boek 'Een schitterend isolement'. Chef-kok Lisette Bossert voerde gesprekken met mensen over hun smaakherinneringen. In 'Een schitterend isolement' vertelt Olga Majeau het verhaal over haar beroemde voorouders. De familiestukken die Majeau van haar grootmoeder Elfi erft, intrigeren haar dusdanig dat zij op onderzoek uitgaat naar de rest van de familiegeschiedenis....

INFORMATIE

AUTEUR
Olga Majeau
DIMENSIE
5,70 MB
BESTANDSNAAM
Een schitterend isolement.pdf

OMSCHRIJVING

Ogenschijnlijk is er niet veel verrassends aan de familiestukken die Olga Majeau van haar grootmoeder Elfi erft. Elfi heeft haar van alles verteld over haar beroemde voorouders, het Duitse schrijversechtpaar Bettina en Achim von Arnim. Maar naarmate de familielijn de recentere geschiedenis nadert, worden de levens van het nageslacht van de Von Arnims raadselachtiger. Wie was Elfi s vader, de Hongaarse baron Árpád Eperjesy, over wie zij nooit sprak? De vondst van een ring en twintig door Árpád vanuit de Hongaarse goelag geschreven brieven vormen het startpunt van een zoektocht van een achterkleindochter naar het leven en lot van haar vergeten overgrootvader.

Wil je het boek lezen?Een schitterend isolement in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Olga Majeau. Lezen Een schitterend isolement Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN