Denk als een rebel

Denk als een rebel - Matthew Syed | Northernlights300.org

...klimaatsverandering. Daarom ... Denk als een rebel; €12,99 ... De Vrouw Zonder Mening | De Rebelse Huisvrouw ... . ISBN 9789024590490 Uitgever Luitingh Sijthoff Taal Onbekend Bindwijze Ebook EPUB met digitaal watermerk Rubriek Ongecategoriseerd. Denk als een rebel Matthew Syed Voor iedereen die anders en slimmer wil werken en denken. Volgens de Britse bestsellerauteur Matthew Syed ... Bestel Denk als een rebel van Matthew Syed. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Denk als een rebel' door Matthew Syed - Onze prijs: €21,99 - Nog niet verschenen, verwacht op 06-08-2020 Bij Rebels vindt je échte fashion voor curvy girls. Te gekke jeans, geweldige jurkjes, toffe blazers. Je bent t ... Plussize Mode | Rebels | Oisterwijk | Tilburg | Den Bosch ... ... . Te gekke jeans, geweldige jurkjes, toffe blazers. Je bent trots op jouw curves en die mogen gezien worden. We willen je graag inspireren door je te laten zien hoe je jouw fashion het leukst kunt stylen: een beetje out of the box, een beetje rebels! Dit maakt ons tot een ijzersterk projectteam met ontzettend veel inhoudelijke kennis van de economische aspecten en de risico's van de haven- en logistiekmarkt. Sluit je bij ons aan en maak deel uit van de verandering! Het is de hoogste tijd om buiten de bestaande structuren te denken. Als overheid, als bedrijf en als individu. Denk als een rebel. Volgens de Britse bestsellerauteur Matthew Syed zijn veel vraagstukken te complex geworden om slechts door één persoon te worden opgelost. Of het nu gaat om problemen op ons werk of om de grote uitdagingen die ons als maatschappij bezighouden, zoals obesitas, terrorisme en klimaatsverandering. Daarom pleit hij voor teams van mensen met verschillende mindsets: uitblinkers ... Denk als een rebel (e-boek) door Matthew Syed, EAN 9789024590490. Mensen vinden jou een rebel. Waar zit dat 'm volgens jou in? "Dat zit 'm vooral in mijn koppigheid denk ik. Ik heb een sterke eigen mening en ben een typische millennial: een yup met een groot ego. Hier probeer ik aan te werken, maar dit blijft lastig", zegt Hans met een grijns. Toch denkt hij dat...

INFORMATIE

AUTEUR
Matthew Syed
DIMENSIE
5,11 MB
BESTANDSNAAM
Denk als een rebel.pdf

OMSCHRIJVING

Shortlist Management Book of the Year 2020, UK. Denk als een rebel biedt stof tot nadenken voor iedereen die anders en slimmer wil werken.Volgens de Britse bestsellerauteur Matthew Syed zijn veel vraagstukken te complex geworden om slechts door één persoon te worden opgelost. Of het nu gaat om problemen op ons werk of om de grote uitdagingen die ons als maatschappij bezighouden, zoals obesitas, terrorisme en klimaatsverandering. Daarom pleit hij voor teams van mensen met verschillende mindsets: uitblinkers, buitenstaanders én rebellen. Samen boeken zij de beste resultaten en vinden ze de slimme en innovatieve antwoorden waar de huidige tijd om vraagt.In zijn inspirerende boek verweeft Syed de allernieuwste inzichten uit de psychologie, economie en antropologie met boeiende voorbeelden uit de praktijk. Van de catastrofale blinde vlek bij de CIA voor de aanslagen van 9/11 tot de vernieuwende ideeën waarmee het Britse wielrennen Tour de France-winnaars wist te kweken en waarom managers liever klonen aannemen dan dwarsdenkers.Matthew Syed is columnist van The Times en auteur van diverse bestsellers. Hij schrijft over de wetenschap van succes en de juiste mindset in een snel veranderende wereld. Syed is een invloedrijk spreker en adviseert grote bedrijven als Vodafone, Manchester United, Oxford University en McKinsey.

Wil je het boek lezen?Denk als een rebel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Matthew Syed. Lezen Denk als een rebel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN